2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کی پول داره خونه بخره با این وضع مسکن و وسایل اولیه..کجایی هستی؟

کارافرینی خیلی خوبه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

الان کی پول داره خونه بخره با این وضع مسکن و وسایل اولیه..کجایی هستی؟ کارافرینی خیلی خوبه

درسته چه کاری سرمایه ما خیلی کنه چهارصد میلیون داشتم دارم ولی دارم خونه میخرم

فقط دارم وام میگیریم  در حد بیست سی تومن کار بگید

1- تدریس خصوصی کنکور. تا روزی 500 تومن هم میتونه در بیاره.

خودم کارشناسی فیزیک امسال میگیرم ولی خب

نمیتونم 

بعد کار برای شوهرم  میخوام

شهرمم  کوچیک مردم بیشتر روسنایین

میوه فروشی سود خوبی داره 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

لطفا ی شغلی هم برا من بگین دارم جدا میشم و مسئولیت دخترمو به عهده گرفتم لیسانس حقوق دارم 

مشاورحقوقی

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔