2777
2789
آهان  خب همین فروشگاه اینترنتی شایدخوب باشه  یاکارهنری توخونه انجام بدی اینترنتی بفروشی ...

الان نگاکردم اون سایتو صفحه ارایی پایان نامه اینا زده بلدی منم بلد نیستم و چن مورد دیگ ممنون عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نگاکردم اون سایتو صفحه ارایی پایان نامه اینا زده بلدی منم بلد نیستم و چن مورد دیگ ممنون عزیزم

شرمنده من اصلابلدنیستم والاراهنمایی میکردم عزیزم

حالااگه بلدنیستی ایناکه کاری نداره تواینترنت حتمااموزش داره یاازخودشون بپرس اموزش میدن

راستی یه چیزی یادم اومد

بعضی سایتاکارمندتولیدمحتوامیخوان مثلامطلب درموردهرچی تایپ میکنی میدی به سایتشون 

اموزش تولیدمحتواتونت هست 

خودتم میتونی سایت بزنی ازسایتای دیگه کپی پیست کنی بزاری توسایت خودت بازدیدسایتت بالابره تبلیغات میزارن کسب درامدمیکنی

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
فروش لباس با قیمت مناسب دوستم فروش انلاین داره عالیه رو هوا میبرن

من خیلی دوست دارم انجام بدم ولی نمیدونم چطوری میخوام توخونه درآمد داشته باشم از دوستتون میپرسید بهم بگین؟

نه مترو نداره،مرسی عزیزم لطف کردی 

خواهش میکنم 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
شرمنده من اصلابلدنیستم والاراهنمایی میکردم عزیزم حالااگه بلدنیستی ایناکه کاری نداره تواینترنت حتماا ...

دستت درد نکنه  خیلی لطف کردی،دشمنت شرمنده،کاش بشه بتونم تو خونه تایپ کنم کاش

من خیلی دوست دارم انجام بدم ولی نمیدونم چطوری میخوام توخونه درآمد داشته باشم از دوستتون میپرسید بهم ...

خودم میدونم چجوریه عزیزم

از گناوه لباس میاره بعضیاشم وارداتی از یه سایت سفارش میدن فک کنم

بعد هم کنال داره هم پیج اینستا

برای بلاگرای اینستا که کارشون تبلیغه نمونه کار می فرسته فروشش بالا میره

کاراشم مناسب و با کیفیت هستن

فروشش اینترنتیه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
چقدر هزینه میکنه برای تبلیغات؟ بعد هرسری خودش میره گناوه؟

هزینه خاصی نمیکنه فقط هربار یکی دوتا لباس میفرسته ب اندازه تعرفه تبلیغ طرف

گناوه هم اره میره ما خودمون استان بوشهریم سختمون نیس ولی حالا حتما نمیخواد گناوه بری عمده فروشیا زیادن

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
دستت درد نکنه  خیلی لطف کردی،دشمنت شرمنده،کاش بشه بتونم تو خونه تایپ کنم کاش

سعیتوبکن کارسختی نیست فقط تمرین میخواد

ایشالله میتونی

هزینه خاصی نمیکنه فقط هربار یکی دوتا لباس میفرسته ب اندازه تعرفه تبلیغ طرف گناوه هم اره میره ما خود ...

عمده فروشای گناوه پیج یا کانال تلگرامی ندارن؟

من خیلی از عمده فروشارو تو مجازی دیدم قیمت بالا میدن نمی صرفه ازشون بخری 

دوستتون چه سبکی کار میکنه که پر فروشه انواع لباسهای زنونه یا فقط چند مورد؟

عمده فروشای گناوه پیج یا کانال تلگرامی ندارن؟ من خیلی از عمده فروشارو تو مجازی دیدم قیمت بالا می ...

نمیدونم والا

ببین این پیجشه اگه اینستا داری سبک کاراشو ببین

gallery_lianaa

فروش لباس با قیمت مناسب دوستم فروش انلاین داره عالیه رو هوا میبرن

چه لباسی تو خونه ای؟ کانال داره یا اینستا؟ نحوه ارسالش چه جوریه

اگه بگید ممنون میشم

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
چه لباسی تو خونه ای؟ کانال داره یا اینستا؟ نحوه ارسالش چه جوریه اگه بگید ممنون میشم

همه جوری

این آدرس پیجشه gallery_lianaa

ارسال با پست دیگه