به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون بازار لوازم جهیزیه منظورته؟؟که جای میدون حافظه؟؟؟؟
دقیقا منم شهرستانیم و بخاطر کار شوهرم اینجام سخته اینجوری
چون سر زایمانم مهره های کمرم جابجاشده نمتونم بیرون برم بچم همرام ببرم شوهرمم سرکاره دیشب جلو خونه یه دکتر رفتم کلی دارو بم داده امروز ازمایشمو رفتم بگیرم از کمر درد نمتون بلندشم کسی نیس یه لیوان اب دستم بده چه رسه ب رفتو امدازپارسال فقط2بارمامان بابامو دیدم
عزیز دلم چرا نمیری باشگاه یا کلاس خاصی؟ از اونجا آشنا شی.
دوستای دانشگاه و مدرست نیستن؟
اینجور دوست پیدا کردن خیلی نا امنه
ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
وای چقد سخت کارای خونه تو چجوری انجام میدی؟پرستار نگرفتی کمکت باشه
چرا یه ماهه پرستارمیاد ولی من دسپخت کسیو قبول ندارم فقط بچمو نگه میداره خونه ای که سال بسال کسی توش رفتو امد نداره کاریم نداریم انجام بده هفته ای یبارگردگیری جارو نهایت یه دوظرف