2821
2789
با بچه کوچیک نمیشه کلاس و باشگا رفت دوستای دانشگامم اینجا نیستن شهرستانن دیگ تنهایی ادمو مجبور میک ...

باشگاه وی آی پی تو بزرگمهر قسمت نگهداری بچه هم داره عزیزم، به شما هم نزدیکه تقریبا،مسیرش براتون سرراسته

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا یه ماهه پرستارمیاد ولی من دسپخت کسیو قبول ندارم فقط بچمو نگه میداره خونه ای که سال بسال کسی توش ...

بازم به شرایطتت فک کردم بنظرم سخت اومد

دعا میکنم هرچه زودتر سرپا بشی عزیزم😍😍🌷

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
باشگاه وی آی پی تو بزرگمهر قسمت نگهداری بچه هم داره عزیزم، به شما هم نزدیکه تقریبا،مسیرش براتون سررا ...

شوهرم نمیزاره بچه رو زیاد بیرون ببرم

ممنون از پیشنهادت عزیزم😍😍

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
خب یعنی چی؟الان ایشون یه پست گذاشته من ک چیزی نگفتم ک شما اومدی میگی کاربر اولو میشناسی؟

منظورمو بد متوجه شدیدا🙄خوبه پیدا کردی فقط یک چیز از همدیگه با هردوتونم خوب بشناسید همو و بهم کم کم اعتماد کنین منظورم اسی و کاربری که پست اول گذاشت این بود پستم

بازم به شرایطتت فک کردم بنظرم سخت اومد دعا میکنم هرچه زودتر سرپا بشی عزیزم😍😍🌷

اره ریزش مو گرفتم خونریزی لثه توع خشکی پوست دیشب ایقد دکتره گفت چرا الو بل

دوساو خورده ای بم دارو داد امروزمم 15مورد نوشت ازمایش بشه یه تستم از لاله گوش برا انعقاد خون گرفتن چون هنوز من بعد11ماه خونریزی دارم از زایمانم با قرص فقط قط میشه

خدایا بخاطر همه چی شکر
منظورمو بد متوجه شدیدا🙄 خوبه پیدا کردی فقط یک چیز از همدیگه با هردوتونم خوب بشناسید همو و بهم کم کم ...

مسلما همه میدونن وگرنه همه همون اول ادرسو پلاک خونشونو میزاشتن

ممنون

خدایا بخاطر همه چی شکر
راستش من فقط گفتم شاید بهتون یک کمک کوچیک کرد باشم فکر نمی کردم حرفم باعث سوءتفاهم بشه ببخش 😊

ممنون

خواهش میکنم شاید نحوه بیانتون ..

مهم نیست بازم مرسی بهارخانوم

خدایا بخاطر همه چی شکر