2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خیلی دورم ازت طرفای شهرک شهیدرجایی...بعداز میدون بار رضوی/چادریم بچه دوتا دارم یکی ده ساله یکی سه ساله/خیلی هم مثبتم واسه عروسیم رفتم مکه..اهل اهنگ و رقصم گاهی..اشپزیم بیست نیس اما خوبه .از ظرف شستن متنفرم/عاشقه اتوکاری/دیپلمه طراحی دوختم و مدرک ارایش پیرایش و خانه دارمو علافه نی نی سایت.خخخخخ

الهی و ربی من لی غیرک
کجایی

کلاهدوز 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
شما نزدیکتری بمن

شما کجایی؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم خیلی دورم ازت طرفای شهرک شهیدرجایی...بعداز میدون بار رضوی/چادریم بچه دوتا دارم یکی ده ساله یکی س ...

خیلی شرایطت لاکچریه

اخه چرا دوری😭😭😭

واقعا کاش میشد دوست میشدیم

ازبس تو خونه و بابچه تنها موندم بسرم زد بیام اینجا یه دوست پیدا کنم...

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
خیلی شرایطت لاکچریه اخه چرا دوری😭😭😭 واقعا کاش میشد دوست میشدیم ازبس تو خونه و بابچه تنها موندم ...

من شهرستانیمم بخاطرشوهرم اینجاییم الان فکرکنم دوماهی میشه بیرون نرفتیم کسی نداریمم شوهرمم مث خودمه از بوق سگ تا الاهه شوم سرکار خوشحال میشم با دوستی رفتو امد کنم

خدایا بخاطر همه چی شکر