2777
2789
الان راضی هستی اززندگیت؟ چطور تونستی ب خودت امید بدی چیکارکردی

بله خیلی راضیم.من تو اون زندگی مقصر نبودم خدا هم میدونه و شاهد ۷ سال زجرم بود پس همه چیو ب خدا سپردم و ب خودش توکل کردم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
چن سالتون بود جدا شدین؟تو چ مرحله ای جدا شدین چن سال زندگی کردین؟

۱۷ سالم بود عقد کردم ۲۴ سالگی جدا شدم ۳۰ سالگی ازدواج مجدد داشتم.بچه نداشتم از ازدواج اولم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷ سالم بود عقد کردم ۲۴ سالگی جدا شدم ۳۰ سالگی ازدواج مجدد داشتم.بچه نداشتم از ازدواج اولم

وای کلی هم تحمل کردی خودش ی عمره.ببخشید مشکلتون چی بود ک جدا شدین؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
همسرم بهم خیانت کرد.قبلا تاپیک زندگیمو زدم 

فقط برا خیانت،؟در چ حد بوده؟چن بار فرصت دادین؟ببخشید ی جورای برامنم اتفاق افتاده براهمین میپرسم ک چطور قوی باشم استفاده از تجربیات بقیه خیلی خوبه😔 انگیزه از دست رفتمو برمیگردونه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
فقط برا خیانت،؟در چ حد بوده؟چن بار فرصت دادین؟ببخشید ی جورای برامنم اتفاق افتاده براهمین میپرسم ک چط ...

من با همسر برادرم بود غیر قابل بخشش بود.۴ سال فرصت دادم ولی اگه درستم میشد بی فایده بود تابو شکنی شده بود

من با همسر برادرم بود غیر قابل بخشش بود.۴ سال فرصت دادم ولی اگه درستم میشد بی فایده بود تابو شکنی شد ...

برا منم توی فاز عشق عاشقی بودن😔😔😔

با همسر برادرت؟

ن با معشوقش.توی عقد بودیم همون ماه اول عقد فهمیدم

ترک کرده یا باهمن

تا یک سال بعد عقدهم باهم بودن اصن ترکش نمیکرد داستانش طولانی.الان دیگ ب حال خودش ولش کردم جدابشم

خدا کمکت کنه

ایشالا