متاسفانه هیکلم اصلا خوب نیست بالاتنه 44 46 پایین تنه 40 اصلا هیکل مردا اینجوریه من چرا باید اینجوری باشم بهترین راه حل چیه ب نظرتون میخوام بالاتنه ام فقط لاغر بشه
کلا باید لاغر شی.سایزت بالاست.تو سایز پایین اختلاف کمتر دیده میشه.فکر نکنم راهی واسه کاهش وزن تو یه قسمت خاص وجود داشته باشه.احتمالا با ورزشم نرمالتر میشی.
ببخشید چطوری اندازه گرفتی میخوام واسه خودم رو اندازه بگیرم
واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
ببخشید چطوری اندازه گرفتی میخوام واسه خودم رو اندازه بگیرم
قدم 170 هستش دور کمرم خوبه ولی بالاتنه شانه هام پهنه نمیدونم همیشه از همه لاغرتر نشون میدم ولباسهای اوناییی ک از من چاق ترن تنگه برام کلا اندامم غلط اندازه