رویا1162 مدیر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1385 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 60 پست سلام کیا اقدامن برا بارداری بیان بگن چیکار میکنن؟ خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜♥️💜💖 1398/10/26 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی_شاد عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 708 فاطمه هستم یک اقدامی 😂 29 موعدمه تو رو خدا باران دعا کنید اینبار بشه 4 ماهه اقدامم حوصلم پوووووکید& ... من خویسال وچهار ماهه منتظرم پ من چی بگم😂 امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
najila70 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 انشاالله که بارداری برا منم دعا کنید من سه روز دیگه اگه نشم منم تست میزنم بیا برا هم دعا کنیم اگه بودی منو بخبر منم میخبرمت 🙏🙏🤲🤲 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 من.توی دوتا بارداریم بی بی چک منفی بود فرداش آز دادم مثبت بود چند روز بعد از پریود نشدنت آز دادی گلم؟پریات منظم بود؟تنبلی تخمدان نداشتی؟ اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 بیا برا هم دعا کنیم اگه بودی منو بخبر منم میخبرمت 🙏🙏🤲🤲 چشم من اگه باشم تاپیک میزنم خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 دلرو مصرف میکنید؟ موقع غلظت ادرار تست بزن نه هیچی دکتر بهم گفت حداقل شیش ماه طبیعی اقدام کن حامله نشدی بیا دارو بدم اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
roshanam عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 چند روز بعد از پریود نشدنت آز دادی گلم؟پریات منظم بود؟تنبلی تخمدان نداشتی؟ مشکلی نداشتم پریودامم همیشه منظمه...ی هفته یا ده روز دقیق یادم نیس
najila70 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 نه هیچی دکتر بهم گفت حداقل شیش ماه طبیعی اقدام کن حامله نشدی بیا دارو بدم پس چطور میگی ۴ ساله منتظری ..۶ ماهه اقدام کردی؟؟ 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
دخترپادشاه عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 682 نه هیچی دکتر بهم گفت حداقل شیش ماه طبیعی اقدام کن حامله نشدی بیا دارو بدم چاره نیست آزمایش بدید اگه نبود برید دکتر که دارو بده بهتون. وقتتون الکی نره الهی همه به همه آرزوهاشون برسن
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 شما در هفته چندبار اقدام میکنید؟ اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 چاره نیست آزمایش بدید اگه نبود برید دکتر که دارو بده بهتون. وقتتون الکی نره اع من تازه دو ماهه اقدامم شیش ماه نشده یعنی برم؟ اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
فاطی_شاد عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 708 شما در هفته چندبار اقدام میکنید؟ منکه این ماه ازبعدپری هرروز تا دوروز بعدتخمک گذاری اقدام داشتم این ماهم نشه خیلی حالم گرفته میشه امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 پس چطور میگی ۴ ساله منتظری .. ۶ ماهه اقدام کردی؟؟ عزیزدلم من نگفتم اشتباه نظر یکی دیگه از دوستانو خوندی احتمالا اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
najila70 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 عزیزدلم من نگفتم اشتباه نظر یکی دیگه از دوستانو خوندی احتمالا اره شرمنده بعد پاسخم دیدم اشتب نوشتم 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 اره شرمنده بعد پاسخم دیدم اشتب نوشتم دشمنت گلم اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
rrozita عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 577 منکه این ماه ازبعدپری هرروز تا دوروز بعدتخمک گذاری اقدام داشتم این ماهم نشه خیلی حالم گرفته میشه انشاالله حامله میشی به زودی مشکلی که نداری؟ اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد