2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدرپشیمونم که بعد۴سال اقدام کردم باردارشم اخه فکرمیکردم سریع باردارمیشم الان بعد۴سال اقدام کردم یسال ونیمم هست اقدامم

منکه هرکی میگه الان زوده میگم بهش سخت دراشتباهه

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
اگه تنبلی تخمدان دارید یه دکتر خیلی خوب پیدا کنید و بعد از  3 ماه برید یه سونو بدید ضرر نداره

آره منتظرم پری بیاد پیاز درمانی کنم این ماهو بعد دوباره اقدام کنم حامله نشدم برم دوباره دکتر...شما خودتون مشکلی داشتید برای حاملگی مثل من؟

اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
انقدرپشیمونم که بعد۴سال اقدام کردم باردارشم اخه فکرمیکردم سریع باردارمیشم الان بعد۴سال اقدام کردم یس ...

من ی سالو نیمه ازدواج کردم دارم اقدام میکنم اولا شوهرم میگفت زوده بهش گفتم شاید حامله نشدم راضی شد

آره منتظرم پری بیاد پیاز درمانی کنم این ماهو بعد دوباره اقدام کنم حامله نشدم برم دوباره....شما خودتو ...

بله من اصلا بدون دارو پری نمیشدم. قبل ازدواج میدونستم مشکلی هست. یه سال بعد عروسب اقدامو شروع کردم. همون اول رفتم دکتر بهم دوفاستون برا تنظیم داد. سه ماه خوردم اون گفت بخور تا باردار شی ولی من بعد از سه ماه رفتم دکتر دیگه. گفتم اگه تخمکی نباشه بیخود این قرصو بخورم که چی سیکل مصنوعی 

دکتر دیگه بهم لتروزول و گلای وانس داد و یه باز سونو رفتم که گفت دو دوره دیگه هم بخور. حالا منتظرم ببینم دور سومم اثر کرده یا نه. شمام پیگیر باش. 

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
بله من اصلا بدون دارو پری نمیشدم. قبل ازدواج میدونستم مشکلی هست. یه سال بعد عروسب اقدامو شروع کردم. ...

من قبل عید پریم به هم ریخت دکتر تا آخر خرداد بهم قرص ضد باراداری ال دی داد بعد تموم شدنش دوباره رفتم پیشش بهم قرص متفورمین۱۰۰تا داد با قرص مدروکسی پروژسترون داد تا مهر.... همون موقع که مدروکسی استفاده کردم همش لکه بینی داشتم بعدم  که تموم شد پری هام اینجوری افتضاح شد

من قبل عید پریم به هم ریخت دکتر تا آخر خرداد بهم قرص ضد باراداری ال دی داد بعد تموم شدنش دوباره رفتم ...

پس حتما برو یکی از دوستانم لکه بینی داشت با مدروکسی و دکتر داروشو عوض کرد دوفاستون داد.

من قبل عید پریم به هم ریخت دکتر تا آخر خرداد بهم قرص ضد باراداری ال دی داد بعد تموم شدنش دوباره رفتم ...

قبل عید بود فهمیدم تنبلی دارم متاسفانه

پس حتما برو یکی از دوستانم لکه بینی داشت با مدروکسی و دکتر داروشو عوض کرد دوفاستون داد.

لعنت به این مدروکسی بدنمو بهم ریخت من به مطبش زنگ زدم ازش پرسیدم گفت عیب نداره ادامه بده

لعنت به این مدروکسی بدنمو بهم ریخت من به مطبش زنگ زدم ازش پرسیدم گفت عیب نداره ادامه بده

به هر حال ایشون دکترن ما که تخصص نداریم ولی به نظرم اگر لکه بینی داری که خیلی بده اینجوری بلاتکلیف. حتما یا حضوری برو یا دکتر دیگه شاید قرصو عوض کنن .