2777
2789

اول‌این‌ک‌هرچند وقت‌یه‌بار‌میزنید

منظورم‌از کوتاه‌کردن‌گرفتن‌نوکای‌تیزه‌موئه

چحوری‌میکنید این‌کارو‌کج‌و‌ماوج‌‌نشه

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو آرایشگاه بزی میشی.

سابقه‌ددشته‌رفتم‌خیلی‌کوتاه‌کرده

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

من هر سه ماه  دیشبم چن تا موخوره بالا دیدم جوگیر شدم موهاموووو کلا زدم از رو کمرم اومد تا بالای شونهام 😂😛الان فهمیدم چیکار کردم 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
من آره هر ماه نوک گیری میکنم

چجوری‌ک‌صاف‌بشه

من واسه موخوره گرفتن موهامو همشو قسمت قسمت میکنم باگیره های کوچولو نوک موهام ب اندازه میچینم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

😂😂😂😂 یاد دو سه شب قبلم افتادم پسرم چند ماهه نمیذاره موهامو با گیره ببندم منم سرم شلوع بود اینم جیغ نیکشید به پاهام چسبیده بود گیره موهاتو باز کن.... منم قیچی برداشتم موهای نازنینمو در حد مردونه زدم همونجا رو سینک😧😧😁😁😁. اینقد راحت شدم... ولی لامصبا مش داشتن خوشگل بودن😟😟😟.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من هر سه ماه  دیشبم چن تا موخوره بالا دیدم جوگیر شدم موهاموووو کلا زدم از رو کمرم اومد تا بالای ...

من‌‌از‌کمرم‌به‌پابین‌بود‌دادم‌مامان

گفتم‌تیزیاشو‌بگیر‌‌الان‌تا‌روی‌باسنمه‌خیلی‌نزده‌بود ولی‌خیلی

کج‌کرده‌دارم‌دق‌میکنم