2777
2789
عنوان

دیشب میگی جنی شده بودم🥺🥺🥺🥺

290 بازدید | 33 پست

دیشب رفتم دنبال پسرم تا اومدم خونه مامانم ب دلایل چن روز قهرم تاپیک قبل هس ک دعوا کردم

شام خوردیم خابیدم اقا تا نصف شب تو سایت بودم همین ک نت خاموش کردم یادش گفتم گریه ام‌گرفت اروووم تو حال خودم گریه میکردم که یهوو بگی یکی داره خفه ات میکنه بلند جیغ کشیدم بلندشدم‌نشستم بلند بلندگریع کردم😔😔😔

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.

اووه اوه  

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه بیدارشدن بابام طفلک اصلا خبر نداره من قهرم اینا هنگ کرده جیشده ابجی زود اب اورده مامانم بغلم کرده تو بغل مامانم اینقدر گریه کردم اینقدر گریه کردم اصلا دست خودم نبودم مامانم میگف چن روز هی ریختی تو خودت فقط مثل تشنج بشم میلرزیدم بدنم سردشده بود

باز خابیدیم دوباره تا میخاست بخابم یکی صدام میزد قشنگ حس میکردم باز دوباره مثل این جنیا گریه جیغ خدانکرده بگی یکی فوت کرده اینجوری گریه بکنی خیلی حالم بد بود😔😔😔😔😟تشنج گرفت  بگم خدا چکارش کنه ک این بلا سرم دراورده 

بله عزیزم؟

قضیه شوهرم خبر داری ک از اونروز نه زنگ زده نه هیچی خانوادم خبر دارشدن اونشب اینقدر حالم بد شد اگ این تاپیک بخونی میفهمی به نظرت ب شوهرم پیام بدم بگم بیاد پولم بده تکلیفم روشن کنه اخه اون نه زنگ زده نه هیچی

باز خابیدیم دوباره تا میخاست بخابم یکی صدام میزد قشنگ حس میکردم باز دوباره مثل این جنیا گریه جیغ خدا ...

نمیخوام بترسونمت ،همسایمون شوهرش ومادر شوهرش خیلی کتکش میزدن خانوادشم حمایتش نمیکردن ،آخر دختره به جنون رسید یه مدت بیمارستان روانی بستری بود الان اوردنش خونه مامانش ایزی لایفش میکنه کنترل ادرار و اینا دیگه نداره ،خودتو زودتر نجات بده نمیگم حتما طلاق ولی اینکه برگردی و شوهرت کتکت بزنه راهش نیست به خانوادت بگو حمایتت کنن