2777
2789
عنوان

دیشب میگی جنی شده بودم🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست
نمیخوام بترسونمت ،همسایمون شوهرش ومادر شوهرش خیلی کتکش میزدن خانوادشم حمایتش نمیکردن ،آخر دختره به ج ...

اره داداشم میگ دیگ حق نداری برگردی نه اونکه مطمنم برنمیگردم ولی واسه پولم به نظرت پیام‌چی بهش بدم

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
قضیه شوهرم خبر داری ک از اونروز نه زنگ زده نه هیچی خانوادم خبر دارشدن اونشب اینقدر حالم بد شد اگ این ...

بنظرم الان عصبانیتش فروکش نکرده ممکنه لج کنه بگه نمیدم پولتو ،یه کم زمان بده الان وقتش نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم الان عصبانیتش فروکش نکرده ممکنه لج کنه بگه نمیدم پولتو ،یه کم زمان بده الان وقتش نیست

عهه صبر کنم پس

اره داداشم میگ دیگ حق نداری برگردی نه اونکه مطمنم برنمیگردم ولی واسه پولم به نظرت پیام‌چی بهش بدم

بنظر منم برنگرد کتک بدترین نوع تحقیره ،مردی ک دست بزن داره هیچوقت نمیتونه ترکش کنه دعوا تو زندگی همه هست ولی نباید به کتک برسه 

هنوز زوده حداقل بذار یه ماه بگذره ،ممکنه پولتو بپیچونه نده کلا؟خرش کنی باید 

اوه بک ماه  چ جوری طاقت بیارم بلاتکلیفی دوس دارم زود تکلیفم روشن شه پول هیچی دستم ندارم لباس نیاوردم

نمیدونم والا خودت اخلاق شوهرتو بهتر میشناسی اگه لج نمیکنه بگو

لجباز که هس☹️☹️خودشم گف برو تا عید😔😔😔

عزیزم درست مثل من شدی منم همینجوری میشدم یدفعه الکی گریم میگرفت حالم بد میشد نامزدم بودم بلند میشدم گریه میکردم مامانم بغلم میکرد اونم با من گریه میکرد میگفت سر تو چی اومد آخه چرا اینجوری شدی، چون من دختر شاد و صبوری بودم😔

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
عزیزم درست مثل من شدی منم همینجوری میشدم یدفعه الکی گریم میگرفت حالم بد میشد نامزدم بودم بلند میشدم ...

😢😢موها اگ ببینی اجی همش ریخته😭😭😭حالت سکه ای هی داره زیادتر میشه دکتر میگ همش از استرس جوش مامانم میگ فدای سرت غصه نخور مگ میشه حرص نخوری یک هفته اومدم خونه بابام اون راحت نشسته با خیال راحت دیونه شدم

😢😢موها اگ ببینی اجی همش ریخته😭😭😭حالت سکه ای هی داره زیادتر میشه دکتر میگ همش از استرس جوش مامان ...

عزیزم سعی کن اصلا تنها نباشی همش تو جم باش چون تنها بودنی آدم زیاد فکر و خیال میکنه سعی کن بری باشگاه یا جایی، با دوستات برو بیرون خلاصه خوش بگذرون رفته رفته خوب میشی عزیزدلم، من چن تا چله گرفتم  حتما واست دعا میکنم عزیزم💋

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
ایشااله که حل شه ،هفته بعد زایمانمه ،حتما سر زایمانم دعات میکنم مشکلاتت حل شه و هرچی صلاحته بشه

عزیزم زایمان کردی ب سلامتی