2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی برای سزارین اختیاری

1879 بازدید | 44 پست

سلام خانوما،دکتر من یه برگه داد که توش از مشکلات بعد سزارین نوشته بود گفت امضا کنین البته خیلی اصرار به طبیعی داره،بعد اینکه همسرم و من انگشت زدیم و امضا کردیم یه برگه بستری داد که اگه خدایی نکرده مشکلی باشه بری بیمارستان،تو اون برگه بالاش  دکترنوشته بیمه تکمیلی ندارد،ما از منشی پرسیدیم گفت که انگار واسه بچه اول اینکار و میکنن واسه تشویق به طبیعی اونجور که ما متوجه شدیم انگار بعدا باید از بیمه پول بگیریم بیمارستان هم خصوصیه میگم نکنه بیمه هیچ پولی پرداخت نکنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بیمه ات چیه؟بیمه تکمیلی ما برای سزاختیاری هیچ هزینه ای نمیده

البرز

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرفتید از بیمه تون سوال میکردید  اون امضاهارو هم همه میکنن اگه بخوان سزارین بشن

آخه بالای برگه بستری نوشته بیمه تکمیلی داره ماهم گفتیم داریم که منشی اون جوری گفت

خب از بیمه ات سوال کن یا ازبیمارستانی ک میخوای بستری بشی

باشه عزیزم

بیمه ات چیه؟بیمه تکمیلی ما برای سزاختیاری هیچ هزینه ای نمیده

یعنی اگر که سز شما انتخابی نباشه و مجبور بشید که به دلایل مثلا لگن کوچیک یا هرچیزی سزارین کنید اون وقت بیمه میده؟

هزینه سزارین اختیاری چقدر میشه مگه که بیمه نمیدش

بستگی به دکتر داره و بیمه که تا چقدرشو قبول کنه