سلام خانوما،دکتر من یه برگه داد که توش از مشکلات بعد سزارین نوشته بود گفت امضا کنین البته خیلی اصرار به طبیعی داره،بعد اینکه همسرم و من انگشت زدیم و امضا کردیم یه برگه بستری داد که اگه خدایی نکرده مشکلی باشه بری بیمارستان،تو اون برگه بالاش دکترنوشته بیمه تکمیلی ندارد،ما از منشی پرسیدیم گفت که انگار واسه بچه اول اینکار و میکنن واسه تشویق به طبیعی اونجور که ما متوجه شدیم انگار بعدا باید از بیمه پول بگیریم بیمارستان هم خصوصیه میگم نکنه بیمه هیچ پولی پرداخت نکنه
خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
میگم نمیفهمه باز حرف خودشو میزنم اعصابمو خورد کرده آنقدر ناشکری میکنه میترسم بلایی سر بچه بیاد و خدا قهرش بگیره پارسال قلب بچه ام تشکیل نشد انداختم خیلی ضربه خورد و ۱ سال کوبید تو سرم ایراد از تو بود الان که بچه سالمه به جای شکر گذاری همش ناشکری میکنه و به خاطر پول بیمارستان دیشب منو تهدید میکنه زندکیمونو خراب میکنه و میره با یکی دیگه ، خیلی دلم شکست ساعت ۵ خوابن برد ۸ از فکر و خیال پریدم از خواب از اونور دیدم طاق باز خوابیدم نگران شدم ناشکری شوهرم کار دست بچه نداده باشه
یعنی چون اختیاری نبوده میشه رایگان؟ بعد یه سوال دیگه ایا توی بیمارستان خصوصی هم اینجوریه مثلا ...
عزیزم بیمارستان دولتی کلا سز اختیاری قبول نمیکنه.به هیچ وجه.بیمارستان خصوصی بعضی جاها سز اختیاری قبول میکنن ولی بیمه هزینه نمیده وشما خودت باید هزینه بدی بیمارستان خصوصی اکع طرف قرار داد با بیمه تکمیلی باشه ک داری اگه سز اورزانسی بشی بیمه تکمیلی هزینه رو به بیمارستان خصوصی میده
تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم