وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 عنوان لکه بینی به رنگ قهوه ای 927 بازدید | 15 پست سلام دوستان۱۰ روز از موعد پریودم میگذره و چند روزه ترشحات خیلی آبکی دارم امروز میخواستم برم دکتر ولی الان ازم یه لکه قهوه ای اومد بنظرتون دارم پریود میشم؟دیگ نرم دکتر؟درضمن پلی کیستیک دارم ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️ 1398/10/26 | 05:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtab73 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 13035 حامله اي خواهرم من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
aتانیا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 3621 من که همیشه موقع پریودیم ۲تا۳روزلکه بینی قهوه ای دارم بعدپریودمیشم شماهم ۲تا۳روزصبرکن اگه کامل پریدنشدی برودکت
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 حامله اي خواهرم ۴ روز از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بودخدا از دهنت بشنوه عزیزممن حامله باشم یه شیرینی توپ پیش من داری😉😘 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
فیلیسیتي عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 10060 بچه ها من الان دوره ی تخمکگذاریمه یبار لک دیدم میشه از تخمکگذاری باشه ؟ باع...
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 من که همیشه موقع پریودیم ۲تا۳روزلکه بینی قهوه ای دارم بعدپریودمیشم شماهم ۲تا۳روزصبرکن اگه کامل پریدن ... من پریودیام بی مقدمه بوده همیشهیدفعه خون اومدهولی خودمم تردید دارم تو دکتر رفتنبیخود نیست دیروز خواب موندم😂 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 بچه ها من الان دوره ی تخمکگذاریمه یبار لک دیدم میشه از تخمکگذاری باشه ؟ اره میگن موقع تخمک گذاری هم امکان لکه بینی هست ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
reyhane عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 1723 ۴ روز از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود خدا از دهنت بشنوه عزیزم من حامله باشم یه شیرینی تو ... الآن دوباره بیبی چک بزن، شاید حامله ای داره سقط میشه، اگه منفی بود احتمال عفونت زیاده، شایدم لکه بینیه قبل پریوده
aتانیا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 3621 حالا۲تا۳روزصبرکن ببین چی میشه.یکباردیگه بیبی چک هم استفاده کن
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 الآن دوباره بیبی چک بزن، شاید حامله ای داره سقط میشه، اگه منفی بود احتمال عفونت زیاده، شایدم لکه بین ... دلم لرزید اسم سقط آوردیاخه یبار سابقه سقط دارمولی اون موقع هم یدفعه خونریزی کردمعفونتو ترجیح میدم به سقط😢 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 حالا۲تا۳روزصبرکن ببین چی میشه.یکباردیگه بیبی چک هم استفاده کن هوا روشن بشه میرم میخرممرسی گلم ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
ngc221 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 74 بچه ها من الان دوره ی تخمکگذاریمه یبار لک دیدم میشه از تخمکگذاری باشه ؟ بله برای من پیش اومده تو دوره تخمک گذاری ترشح خونی داشتم بمقدار کم. طبیعیه بنظرم.
reyhane عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 1723 دلم لرزید اسم سقط آوردی اخه یبار سابقه سقط دارم ولی اون موقع هم یدفعه خونریزی کردم عفونتو ترجیح م ... منظورم دقت کن عزیزم، من همینجوری سقط میکردم اول لک قهوه ای بعد زیاد میشد و خونریزی. زودتر بیبی چک و بزن ،..انشاالله بارداری و مشکلی نیس
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 منظورم دقت کن عزیزم، من همینجوری سقط میکردم اول لک قهوه ای بعد زیاد میشد و خونریزی. زودتر بیبی چک و ... میدونم گلممگ چندبار سقط کردی؟ ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️