nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 عنوان این چه دنیایبه؟؟؟؟ 227 بازدید | 23 پست دنیا دیگه واقعا جای زندگی نیست .همش به این فکر میکنم که کاش هیچ وقت نبودم....یا همه چیز تموم میشه ..کل دنیا در یک ثانیه تموم میشد...چه لطفی داره این دنیا.... یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 1398/10/26 | 03:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 سعی کن در جهت ارزوهاتاین خودش امید میدهنگو ندارم که میااام برات مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 سعی کن در جهت ارزوهات این خودش امید میده نگو ندارم که میااام برات چه لطفی داره این دنیامن تازه زایمان کردم ..همش در حال گریه ام...چقدر دنیا بد شده یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
rebecca_rose عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1853 الان جو حاکم بر جامعه اینجوریهپر از انرژی منفی و بدبینیهتقصیر تو نیستخیلیا الان شریکن تو حالت
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 این همه مرگ بدبختیبی پولی گرانیدربه دریچاره اش چیه؟؟؟؟ یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 راه آسون مردن چیه...💔 یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 من امشب دنبال همچین تاپیکی بودم،بالاخره یافتم. اینجا این دنیا دیگه جوابگو حالم نیست ....حتی اگر همه چی داشته باشم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 چه لطفی داره این دنیا من تازه زایمان کردم ..همش در حال گریه ام...چقدر دنیا بد شده خب پس دیگه هیچیبعد زایمان ممکنه حس افسردگی و خستگی داشته باشی.طبیعیهببیندیدی چطور خانوما با همه چی کنار میانمثلا بیحوصلگی و درد پریودی یا هر چیز دیگهبا اینم کنار بیا چون تموم میشه بزودیاین خودش انگیزه میده که روز ب روز سرحال تر شی مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
rebecca_rose عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1853 راه آسون مردن چیه...💔 همه چی درست میشهبهت قول میدممردم دارن آگاه تر میشنعید و بهار وضع بدتر میشهاما بعد به تدریج همه چی درست میشهسال دیگه سال خوبیه. اوایلش نه اما اواسطش
اكرم20 عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4317 دنيا قبلا جاي بدي نبود . ولي يه مدته كه خيلي مزخرف شده . خوش كه نميگذره . فقط سعي كن زياد بد نگذره
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 این بغض داره خفه ام میکنه ...هیچ چی خوشحالم نمیکنه یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
rebecca_rose عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1853 - ... اره عزیزم خیلیاشون از سندروم استکهلم رنج میبرنیه عده هم که ذینفع هستن و خودشونو به نادانی میزنن چون منفعتشون در اینهولی استارت آگاهی زده شدهاواسط سال بعد میفهمی منظورمو
خفما عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 3933 اینجا این دنیا دیگه جوابگو حالم نیست ....حتی اگر همه چی داشته باشم وای عین منی،من یه حس دیگه ام دارم،فکر میکنم اون دنیا هم همینم اون دنیا رو هم نمیخوام،اصلا دوست داشتم وجود نداشتم خدا هرگز منو نمی آفرید.