2777
2789
عنوان

این چه دنیایبه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
وای عین منی،من یه حس دیگه ام دارم،فکر میکنم اون دنیا هم همینم اون دنیا رو هم نمیخوام،اصلا دوست داشتم ...

باورم نمیشه 

این همون حس منه

نه جهنم میخوام 

نه تمنای بهشت دارم

فقط عدم 

عدم (نیستی)

جایی که بش تعلق دارم

میخوام اصلا وجود نداشته باشم

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
چه لطفی داره این دنیا من تازه زایمان کردم ..همش در حال گریه ام...چقدر دنیا بد شده

-                                                             -

به هم ريختگيه هورمون هاس . دوپامين كم شده . برو تو گوگل طرز تهيه ي معجون عشق ابو علي سينا رو بگير فردا درست كن بخور . خيلي حالت بهتر ميشه . افسردگي بعد زايمانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=120043381]باورم نمیشه  این همون حس منه نه جهنم میخوام  نه تمنای بهشت دارم  ...

بیشتر توضیح بده

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

نمیدونم چطور بگم،همه چی دارم،ولی خودمو نه،یه جوریم،الان حتی بلد نیستم دردمو بنویسم،آخه دردم،بدونه رنگه،بدونه اسمه،نمیدونم چطور بگم،شاید شبیه گناهه،.امشب واسه شوهرم گفتم که دوست دارم اینجوری بمیرم،نشسته رو به آسمان خودم ببینم که دارم میرم،.اما میدونم درمانم مرگ نیست.

اسی جان

مطمئنی افسردگی پس از زایمان نیس؟

اگع قبلش هم اینطوری بودی احتمالا همونه که تشدید شده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )