2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.


اره بپوش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
اره چرا نشه 

اخه خیلی ها میگن اصلا درست نیست لباس عروس واسه عقد. بعدش بر گردی خونه بابات. اخه قراره عقد کنم. چند ماه بعدش بریم ماه عسل

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
[QUOTE=120037887]اره خیلی هم خوشگل و موشگله و نمیدونم واقعا کاردرستی هست یا نه😭

اره عزیزم خیلی هم کار درستیه نگران نباش من دختر خالم یه لباس سفید خوشگل برای جشن عقدش پوشید دوماه بعد هم رفت یر خونه وزندگیش

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2829
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز