2777
2789
خب عقده دیگ عروسی ک نیس ،البته لباس عقد مدل لباس عروس بگیر بپوش ولی لباس عقد

میدونی اخه نمیخوام جشن عروسی بگیرم. یجورایی هم نمیخوام لباس عروس بمونه تو دلم

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
اره عزیزم خیلی هم کار درستیه نگران نباش من دختر خالم یه لباس سفید خوشگل برای جشن عقدش پوشید دوماه بع ...

لباس عروس پوشید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی اخه نمیخوام جشن عروسی بگیرم. یجورایی هم نمیخوام لباس عروس بمونه تو دلم

میفهمم چی میگی ،ی سری لباس عقد هست خیلی شبیه لباس عروسن از اونا بگیر

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه!!
اخه خیلی ها میگن اصلا درست نیست لباس عروس واسه عقد. بعدش بر گردی خونه بابات. اخه قراره عقد کنم. چند ...

یه لباس سفید ولی زیاد پف دار نباشه 

هر چی ساده تر باشه بهتره 

تازه میتونی ۲ تا لباس بگیری 

یه دونه واسه مراسم که مهمونا هستن و ساده باشه حالا رنگی میتونه باشه که دیگه نگران حرف مردم نباشی 

یکی دیگه بگیر به میل خودت که بری باهاش آتلیه عکس بگیری 

اره عزیزم یه لباس عروس سفید و پر از پف و ناز 

من نیم ساعت پیش نامزدم گفت ک تو این اوضاع داغون اقتصادی نمیتونم واقعا عروسی بگیرم. جاش عقد مفصل میگیرم... بعد از دوران عقد هم ماه عسل... اینو ک گفت تا الان نشستم به گریه

یه لباس سفید ولی زیاد پف دار نباشه  هر چی ساده تر باشه بهتره  تازه میتونی ۲ تا لباس بگیر ...

اره اینجوری هم خوبه

خب نمیشه همون جشنو بندازی قبل ماه عسل بشه جشن عروسی... عقدت محضری باشه

منم همین پیشنهاد رو دادم. نمیدونم چرا با چه منطقی میگ نه

من نیم ساعت پیش نامزدم گفت ک تو این اوضاع داغون اقتصادی نمیتونم واقعا عروسی بگیرم. جاش عقد مفصل میگی ...

گریه نداره که عزیزم حق داره عوضش منم جشن عقد نگرفتم و عروسی گرفتم هرچی داشتیم و نداشتیم با شوهرم جمع کردیم و ۱ سال پیش عروسی گرفتیم... ولی عقدم فقط محضر خالی بود و بعدش دوتایی شام رفتیم بیرون

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
گریه نداره که عزیزم حق داره عوضش منم جشن عقد نگرفتم و عروسی گرفتم هرچی داشتیم و نداشتیم با شوهرم جمع ...

الان منم میگم ک به محضر ساده.. عوضش جشن عروسی بگیریم. واقعا نمیدونم چیه منطقش... میگ بعد پول پیش خونه رو از کجا بیارم

الان منم میگم ک به محضر ساده.. عوضش جشن عروسی بگیریم. واقعا نمیدونم چیه منطقش... میگ بعد پول پیش خون ...

ببین با این اوضاع داغون مملکت به حرف شوهرت گوش کن ما قید ماه عسل و همه چی رو زدیم واقعا چون یهو همه چی کشید بالا بخدا حرف شوهرت منطقیه با شرایط الان جوره ...

اما اگه الان داره برای همه چی بزار الان این کار و بکنه تا بعدن پولش کم.نیاد تو هم بگو دوران عقدمون اصلا نباید طولانی باشه نهایت یه ماه یا دوماه سریع باید بریم سر خونه و زندگی

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز