2777
2789
عنوان

موش

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 62 پست

ی خاطره بگم بخندین ، این جریان مال حداقل ۱۵سال قبله ، خونه خواهرم ، زیر زمینی خیلی بزرگی داشتن ک  ی عالمه کارتون و سیله بود منطقشونم خیلی موش داشت ، نمیدونم کارتن چی خورده بودن ک شوهر خواهرم میره  چسب موش میگذاره زیر کمد توی انبار ،  موش و بای عالمه بچه موش افتاده بودن توی تله ، بچه موشها هم صدای جیغ جیغ میدادن ک گیر کردن ، خواهر زادم ۷-۸ساله بود دلش سوخته بود رفته بود با چوب بچه موشها از چسب چدا کرده بود ، بعد اومد تعریف میکرد کمکشون کرده    

شوهر خواهرم میگفت من چسب میزنم ، میرم میبینم موشا نیست بگو هنر کیه  

برای ما از راه لوله خرطومی برق اومده بود چسب موش گذاشم روی چسب هم پنیر با قاشق گذاشتم گرفتمش  ن ...

کجااای گاز میشه برای منم بره پشت یخچال 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه  من از موش بیشتر میترسم البته از سوسکم میترسم  سوسک رو راحت میشه کشت ولی موش نه ...

سوسک عقل نداره میاد سمت ادم ، وسط خونه ولی موش نه وسط خونه میاد نه سمت ادم همش فرار میکنه گوشه موشه 

عزیزم ناراحت نباش چسب موش بگیر یکم پنیر بزار روش هرجای خونه بزاری میچسبه به چسب . من ک گذاشته بودم و ...

چسب وسط اتاق خواب گذاشته بودی 

وای خدا خیلی بده خونه مادرشوهرم موش دیدیم ی هفته پیداش نشد اخر از تو لوله جارو برقی پیداش کردن بع ...

یعنی چطوری آخه رفته تو لوله جارو برقی نمیشه که 

هزارتامریضی‌میاره‌مخصوصاکه‌بارداری‌نکن‌این‌کارو

نه موش ما همستره . خیلی مهربونه . واکسن هاش رو زده . انگل تراپی شده . قرص میخوره . الان دیگه پیر شده گناه داره نمیتونم بیرونش کنم . اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه . فکر میکنه مثل ما آدم است.

پایین گاز زیر فر شبا داشت کاغذ نسوز زیر فرو میخورد  فکر نکنم پشت یخچال بره شما دیوارتون سوراخ ...

چرا هست