2777
2789
عنوان

لطفا به کودک خود یاد بدید که ...

522 بازدید | 86 پست

لطفا نذارید کودک دلبندتون بره سر کیف بقیه ، شاید توش چیزی باشه و نخواید در معرض دید قرار بگیره، حتی اگر راحت باشید با اون شخص، درسته کودک نمیدونه ولی شما میتونی وقتی دست برد برای برداشتن این اجازه رو ندین و براش توضیح بدین ک کارش اشتباه...

لطفا وقتی ب مهمانی میرید نذارید کودکتون آب بریزه رو قالی ها و شما تماشاگر باشید 

لطفا وقتی میرید مهمانی قبل وارد شدن کفش های کودکتون رو بیرون بذارید ن اینکه همونجور بفرستین داخل.

دل#

پر#  

خواهر# شوهر

بی# فرهنگ

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ما یه فامیل داریم دخترش ۵ سالشه هر وقت میرم دست میکنه تو کیفم فضول یه بچه بی تربیتی ام هس ننه اش همش میگه برو ببین خاله چی داره بردار برا خودت😑

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ی لحظه حس کردم راجبه بچه خواهرشوهرم حرف میزنی 😁

منم دارم در مورد بچه خواهرشوهرم حرف میزنم دیگه 😂😂

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

وای حرفای دل من بود که😍😍😍😍مرسی خیلی عالی بود و این که قاشق دهنی خودتون و بچتون رو تو خورش بقیه نکنید خوااااهشاااااا حالم به هم میخوره از این کار و لطفا آفتابه دستشویی رو تو سینک ظرف شویی پر نکن حیوان  😷😷😤😤😤😤

واسه مادر شدنم یه صلوات بفرست لطفا🙇
منم اجازه ی اینکارو به بچه هام نمیدم ولی بعضی مادرا خیلی بی خیالن 

خیلی بیشعورا جسارتا، من هیچوقت اجازه ی همچین کاری رو نمیدم بزار ان شاالله بچه دار بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز