2777
2789
عنوان

لطفا به کودک خود یاد بدید که ...

521 بازدید | 86 پست

لطفا نذارید کودک دلبندتون بره سر کیف بقیه ، شاید توش چیزی باشه و نخواید در معرض دید قرار بگیره، حتی اگر راحت باشید با اون شخص، درسته کودک نمیدونه ولی شما میتونی وقتی دست برد برای برداشتن این اجازه رو ندین و براش توضیح بدین ک کارش اشتباه...

لطفا وقتی ب مهمانی میرید نذارید کودکتون آب بریزه رو قالی ها و شما تماشاگر باشید 

لطفا وقتی میرید مهمانی قبل وارد شدن کفش های کودکتون رو بیرون بذارید ن اینکه همونجور بفرستین داخل.

دل#

پر#  

خواهر# شوهر

بی# فرهنگ

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ما یه فامیل داریم دخترش ۵ سالشه هر وقت میرم دست میکنه تو کیفم فضول یه بچه بی تربیتی ام هس ننه اش همش میگه برو ببین خاله چی داره بردار برا خودت😑

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ی لحظه حس کردم راجبه بچه خواهرشوهرم حرف میزنی 😁

منم دارم در مورد بچه خواهرشوهرم حرف میزنم دیگه 😂😂

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

وای حرفای دل من بود که😍😍😍😍مرسی خیلی عالی بود و این که قاشق دهنی خودتون و بچتون رو تو خورش بقیه نکنید خوااااهشاااااا حالم به هم میخوره از این کار و لطفا آفتابه دستشویی رو تو سینک ظرف شویی پر نکن حیوان  😷😷😤😤😤😤

واسه مادر شدنم یه صلوات بفرست لطفا🙇
منم اجازه ی اینکارو به بچه هام نمیدم ولی بعضی مادرا خیلی بی خیالن 

خیلی بیشعورا جسارتا، من هیچوقت اجازه ی همچین کاری رو نمیدم بزار ان شاالله بچه دار بشم