۴ماهه اقداممه چیزهای جدید یاد گرفتم بعد این ماه اونارو اجرا کردم یک بالش گذاشتم زیر کمرم.۲تا نیم سا ...
منم همه کارایی که گفتی رو از ماه اول انجام دادم ولی نتیجه نداد
دکتر رفتم مشکلیم نداشتم ۱۰ ماهه اقدامم
ولی ۵ سال جلوگیری داشتم
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا هیچکسو منتظر نزاره.منتظر بودن خیلی بده ادم دق مکنه انگار چن سال منتظر نی نی ام از بس میمیرم از ...
منم😭😭😭😭😭
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
دلتو سنگین بگیر منم اوایل خیلی آدیت شدم اصلا فکرشم نمیکردم اینقد طول بکشه😢 ولی کاری جز صبر از دستمون برنمیاد😞