بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
باش خانمی😢😢😢 ایشالا تو هم باردار شی بغل پام بدجور درد مکنه علایم چه کوفتیه اخه😢😢😢
منم از وقتی اقدام کردم هر ماه کشاله ی رونم درد میگیره چند روز
بعدش خوب میشه و دوسه روز بعدم پریود😭😭
باش خانمی😢😢😢 ایشالا تو هم باردار شی بغل پام بدجور درد مکنه علایم چه کوفتیه اخه😢😢😢
چند ماهه اقدامی؟
چیزهای جدید یاد گرفتم بعد این ماه اونارو اجرا کردم یک بالش گذاشتم زیر کمرم.۲تا نیم ساعت رو رختخواب موندم.۳هم تا یک ساعت ادرار نکردج.قبلن اب دهان میزدیم ک اونم برا بارداری ضرردار.من چون واژنم خوشک بود از اب دهان استفاده مکردم.ولی انبار از هیچ چیز روان کننده استفاده نکردم