f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 عنوان عکس رنگی 114 بازدید | 27 پست سلام دوستانکسی هست اینجا عکس رنگی گرفته باشه تو بیمارستان کمالی کرج؟؟فردا نوبت دارم به شدت استرس دارم و حتی منصرف شدمبرای رفتنخواهش میکنم اگه تجربه دارید بگید برای مادر شدنم دعا کنید❤ 1398/10/25 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11062 من تجربه شو دارم ولی نه اینجایی که شما گفتید حال خوب از درون میاد🌱🌸
عروس_اقدس_خانوم عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 1282 منم تجربه دارم ولی یه جای دیگهنترس اگه به خاطر دردشه چندثانیه هست عوضش خیالت راحت میشه
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2759 به این فکر کن که انشالله شاید بعدش سریع باردار شدی تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 من تجربه شو دارم ولی نه اینجایی که شما گفتید بهمگفت سر میکنن ولی خب میگن انقد دردش زیاده با سر کننده هم ادماذیت میشه برای مادر شدنم دعا کنید❤
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 منم تجربه دارم ولی یه جای دیگه نترس اگه به خاطر دردشه چندثانیه هست عوضش خیالت راحت میشه اخه سونو رفتممنو خیلی ترسوند گف اینجوری که تو هسی برای عکس رنگی خیلی اذیت میشیاخرشم گف به نظرم اصن نیاز نیس بری چون هم همه چیت خوبه هم دوتا فولیکول خیلی خوب داری برای مادر شدنم دعا کنید❤
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 به این فکر کن که انشالله شاید بعدش سریع باردار شدی 😢😢😢😢اخه همسرم هممشکل داره برای مادر شدنم دعا کنید❤
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11062 بهمگفت سر میکنن ولی خب میگن انقد دردش زیاده با سر کننده هم ادماذیت میشه اگه بی حس کنن اصلا متوجه نمیشیبرای اطمینان با خودت مسکن یا شیاف دیکلوفناک ببریادت باشه حتما حتما با خودت نوار بهداشتی هم ببری، بعدش ی خونریزی کوچیک داری حال خوب از درون میاد🌱🌸
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11062 اخه سونو رفتممنو خیلی ترسوند گف اینجوری که تو هسی برای عکس رنگی خیلی اذیت میشی اخرشم گف به نظرم اص ... از روی چی تشخیص داد که عکس اذیتت میکنه؟چرت و چرت گفته. اصلا نترس حال خوب از درون میاد🌱🌸
عروس_اقدس_خانوم عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 1282 اخه سونو رفتممنو خیلی ترسوند گف اینجوری که تو هسی برای عکس رنگی خیلی اذیت میشی اخرشم گف به نظرم اص ... چرا مگه موقع سونو درد داشتی؟؟من خودم با سونو همچیم خوب بود ولی وقتی عکس رنگی گرفتم فهمیدم لوله راستم چسبندگی داره که باز شد بعد چندماه باردار شدم
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2759 😢😢😢😢 اخه همسرم هممشکل داره منم همسرم مشکل داشت ولی دکتر برای اطمینان فرستادم عکس سر دوتا بچه هام ..قبلش مسکن بخور وشیاف ضد درد ..چند دقیقه بیشتر نیست تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 اگه بی حس کنن اصلا متوجه نمیشی برای اطمینان با خودت مسکن یا شیاف دیکلوفناک ببر یادت باشه حتما حتما ... شیاف و قرص اینا گفتن ببرمهمه چی خریدم اماده س فقط از دردش خیلی میترسم برای مادر شدنم دعا کنید❤
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 از روی چی تشخیص داد که عکس اذیتت میکنه؟ چرت و چرت گفته. اصلا نترس میگف خیلی منقبضی برای مادر شدنم دعا کنید❤
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 چرا مگه موقع سونو درد داشتی؟؟ من خودم با سونو همچیم خوب بود ولی وقتی عکس رنگی گرفتم فهمیدم لوله راس ... اره درد داشتم و اینکه میگف به شدت منقبضیچن دیقه طول میکشه؟شما سر شده بودین؟ برای مادر شدنم دعا کنید❤
f_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 328 منم همسرم مشکل داشت ولی دکتر برای اطمینان فرستادم عکس سر دوتا بچه هام ..قبلش مسکن بخور وشیاف ضد درد ... از خونه راه افتادم یا وقتی رفتماونجا مسکن بخورم؟ برای مادر شدنم دعا کنید❤