2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 27 پست

درد خاصی نداره توروخدا بیخیال گوگل شو فقط ادمو میترسونه .....من رفتم لوله چپم بسته بود ولی بااین حال دردش زیاد نبود مثل پریودی بود

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
اره درد داشتم و اینکه میگف به شدت منقبضی چن دیقه طول میکشه؟شما سر شده بودین؟

منم مثل شما بودم

نیم ساعت شایدم کمتر بستگی به سرعت عملشون داره ولی همشو درد نمیکشی چندثانیه میگیره ول میکنه

نه سر نبودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد خاصی نداره توروخدا بیخیال گوگل شو فقط ادمو میترسونه .....من رفتم لوله چپم بسته بود ولی بااین حال ...

گوگل نه تجربه ی بقیه رو خوندم میگفتن دردش زیاده

یا تو بیمارستان یه خانومی میگف من خیلی درد کشیدم داغون شدم و...

استانه ی دردم‌بالاس ولی همیشه تو سونو و معاینه واقعا اذیت میشم

برای مادر شدنم دعا کنید❤
منم مثل شما بودم نیم ساعت شایدم کمتر بستگی به سرعت عملشون داره ولی همشو درد نمیکشی چندثانیه میگیره ...

اها

میخواستم ببینم نحوه سر کردنشون چجوریه

بدون سر شدن واقعا اذیت نشدین؟

ببخشید خیلی سوال کردم‌چون واقعا استرس دارم

و اینکه بخوام نرم یا عقب بندازم میترسم از پروسه باروری خیلی عقب بمونم

برای مادر شدنم دعا کنید❤
گوگل نه تجربه ی بقیه رو خوندم میگفتن دردش زیاده یا تو بیمارستان یه خانومی میگف من خیلی درد کشیدم دا ...

ولی من هم خودم هم دوتا دوستام و هم دخترعموم و هم ی فامیلهای دیگمون رفتیم همه اونقدر درد نداشتیم بجز یه دوستام ک لولش بسته بودوبازشد اونم گفت ۲دقیقه دردگرفت ولی بعدش خوب شد ....عوضش الان ۳تاشون بچه دارن 

ولی من هم خودم هم دوتا دوستام و هم دخترعموم و هم ی فامیلهای دیگمون رفتیم همه اونقدر درد نداشتیم بجز ...

مرسی که قوت قلب دادی بهم

نمیدونم‌حکمت خدا چی بود که تو این راه بیوفتیم😢

برای مادر شدنم دعا کنید❤
اها میخواستم ببینم نحوه سر کردنشون چجوریه بدون سر شدن واقعا اذیت نشدین؟ ببخشید خیلی سوال کردم‌چون ...

نه فقط بهم گفت یه شیاف بزن قبلشم خودشون یه آمپول بهم زدن که نمیدنم چی بود

قابل تحمله دردش مثل پریودی شدیده

مرسی که قوت قلب دادی بهم نمیدونم‌حکمت خدا چی بود که تو این راه بیوفتیم😢

قسمته دیگه از هر ۵تا زوج یکی درگیر این راه میشه .....برو گلم نگران نباش ....قبلش یه ژلوفن بخور و یه شیاف هم بزن قول میدم وقتی تموم شد زود زود مامان بشی

نه فقط بهم گفت یه شیاف بزن قبلشم خودشون یه آمپول بهم زدن که نمیدنم چی بود قابل تحمله دردش مثل پریود ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات❤

برای مادر شدنم دعا کنید❤
قسمته دیگه از هر ۵تا زوج یکی درگیر این راه میشه .....برو گلم نگران نباش ....قبلش یه ژلوفن بخور و یه ...

اره چ میشه کرد

مرسی عزیزم بابت دلداری هات

ان شالله

ان شالله به زودی شما هم‌مادر بشی❤

برای مادر شدنم دعا کنید❤