shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 عنوان مادرشوهر كنه 1291 بازدید | 113 پست سلام خوبيد بچه ها عصابم خيلي خورده اين مادرشوهرم هردقيقه اينجاس شوهرم شب از سركار مياد ٧شب اونم مياد تا نه ونيم ميشينه دوباره ميره ديگه واقعا حالم داره بهم ميخوره بدترازين اينه كه همش با شوهرم شهرستاني صحبت ميكنه كه من نفهمم هرچيم اخم و تخم كردم كه بابا جان خيلي بي شعوريه اينطوري صحبت كردن منم عين ماست نگاشون ميكنم بعدشم هردفعه مياد ميگه فلاني منو ديد گفت خوشبحال عروست چه مادرشوهرخوبي گيرش اومده نماز شكر بخونه.چند بارم به شوهرم گفتم اونم ميگه من چي بگم اخه مادرمه بنظرتون چيكاركنم. 1398/10/25 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43836 بزار خوش باشه وای اینکه میاد هر روز 🤕 بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
baharrrrrr75 عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 4116 توهم بگو یه دوستی دارم مادرشوهرش خیلی کنس هی میره خونشون مزاحمشون میشه گفتم دورکعت نماز حاجت بخون این بمیره راحت شی خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20162 من باشم میگم اگه قراره حرفی بزنی من نفهمم دیگه اینجا نگو پسرتو ببر خونه پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 لباس باز بپوش بفهمه مزاحمه اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
فوفوجووون عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1210 اولا ک بهشون بگو میخواید من برم راحت حرف بزنید بعدم در جواب حرف مادرشوهر خوب بگو فلانی هم دیده گفته خوشبحال مادر شوهررش چ عروسی گیرش اومده خدا بده شانس خدایا یاریم کن .. اگر چیزی شکستم "دل" نباشد
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 بزار خوش باشه وای اینکه میاد هر روز 🤕 واقعا خسته شدم شوهرم ٦صبح ميره سركار مادرش شب تا نه و نيم مياد ميشينه بعدشم ميره شوهرم ميره حموم مياد خسته كوفته ميوفته ميخوابه اصلا كلافه شدم
baharrrrrr75 عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 4116 لباس باز بپوش بفهمه مزاحمه اخ گفتی من همین کارو کردم دوسه بار یه لباسایی پوشیدم که خودم خجالت میکشیدم ولی دیگه خطر رفع شد خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
sogand240 عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 1519 سعی کن زبونشونو یاد بگیری ولی نگی اصلا بهشون ک بلد شدی هرچی حرف زدن بفهم ولی خودتو بزن ب کوچه علی چپ😂
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12001 اخ گفتی من همین کارو کردم دوسه بار یه لباسایی پوشیدم که خودم خجالت میکشیدم ولی دیگه خطر رفع شد وااای من که روم نمیشه اصلا و البته اونا اصلا جنبه این چیزارو ندارم حتی جلو مادرشوهرمم باید روسری بپوشم اصلا خانواده خودم اینجوری نیستن چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 لباس باز بپوش بفهمه مزاحمه والا بخدا زنگم نميزنه صدبار گفتم زنگ بزن بيا همينطوري مياد ايفونو ميزنه بعضي وقتا درباره مياد پشت در. فكنيد من ميرم ٥دقيقه لباسمو عوض ميكنم تو اتاق كه بفهمه اصلا حاليش نيست تازه ميگه كجايي داري چيكار ميكني تواتاق😕
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 بزار خوش باشه وای اینکه میاد هر روز 🤕 اره حداقل لعنتي يه روز درميونم نمياد حداقل مادرخودم شهريور تاحالا خونم نيومد دوتا كوچه اونورتر از منه اين كنه خانم كوچه روبه رومه انقد ميبينمش حالم بهم ميخوره ازش