2777
2789
عنوان

مادرشوهر كنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 113 پست
مادرشوهر منم ترکی حرف میزنه با شوهرم،، اون واقعا فارسی سختشه ولی شعورشم کمه قطعا ک نمی‌فهمه من فارسم

نه بابا اين مادرشوهرمن هفت خطه روزگاره از قصد شهرستاني حرف ميزنه ميدونه من حاليم نميشه تازه ازين زناس كه هردقيقه به خودشون ميرسن تازه يه چيزايي تعريف كنم باورت نمبشه چطوري ميسازم باهاشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااييي خدا به دادت برسه ولي اصلا رو نده همش بي محلي كن به درك بزا بهش بر بخوره بخدا اگه به مادرشوه ...

اره واقعا بهترين تايم منو شوهرمو ميگيره  بعدشم كه خسته كوفته ميوفته ميخوابه كمبود گرفتم 

😭😭😭😭😭امروز انقد حرص خوردم فكن روز٤پريودي دوباره پريود شدم يه عالمه

حق داري بخدا اما حرص نخور خودت داغون ميشي حرص بده اصلا يه روز كه اونجاس پاشو برو خونه مادرت يا برو تو اتاقت

توهم بگو یه دوستی دارم مادرشوهرش خیلی کنس هی میره خونشون مزاحمشون میشه گفتم دورکعت نماز حاجت بخون ای ...

خخخخ عاشق حرفت شدم خدا خيرت بده بعد دوروز خنديدم

حق داري بخدا اما حرص نخور خودت داغون ميشي حرص بده اصلا يه روز كه اونجاس پاشو برو خونه مادرت يا برو ت ...

باورت ميشه همه ي اين راهارو رفتم اصلا جواب نميده 

اره واقعا بهترين تايم منو شوهرمو ميگيره  بعدشم كه خسته كوفته ميوفته ميخوابه كمبود گرفتم

يه چن بار بي محلي كني درست ميشه خب حق هم داري دلت ميخواد يا شوهرت وقت بگذروني ديگه اصلا يبار برنامه بچين برين باشوهرت بيرون اونم اومد بگو ببخشيد ما قراره بريم جايي 

نه بابا اين مادرشوهرمن هفت خطه روزگاره از قصد شهرستاني حرف ميزنه ميدونه من حاليم نميشه تازه ازين زنا ...

پس کرم داره ،،،مادرشوهر من کرمو نیست از خنگیشه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ازشون دور شین گمونم حسوده! ممکنه واکنش نشون بدی جرت بده

دقيقا انقد زبون درازه همرو قورت ميده باشوهرم حرفش ميشه ميگه همش عروسا بدن بيچاره مادرشوهرا فك ميكنه من به شوهرم ياد ميدم اصلا راضي نيستم ازشون خدا جوابشو بده

يه چن بار بي محلي كني درست ميشه خب حق هم داري دلت ميخواد يا شوهرت وقت بگذروني ديگه اصلا يبار برنامه ...

وااااي نگو كه اينو بهت بگم واقعا دلت برام اتيش ميگيره هرجا ميرم مياد دنبالم يه مسافرت دوتايي تاحالا نرفتم خدايا به دادم برس