2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 52 پست
رشتمو دوست ندارم واقعا...شما سه ساله داری میخونی؟یا تنبلی کردی و پشت کنکوری😥

ن دارم میخونم سال اول ۲۰۰۰۰ شدم سال دوم ۱۱۰۰۰تازه درصدامو نشونت بدم کپ میکنی زیست ۸۰ فیزیک ۵۰ عمومیام رو ۸۰ شدم ۱۱۰۰۰ من که تجربی بودم توش موندم خدا به داد تو ک ادبیاهتی برسه رک بگم اگه آدم ۵ صبح پا شدن و ۱ شب خوابیدن و تست و تست و ۱۲ ۱۴ ساعت درس خوندنی بیا کنکور بده

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 
نه اصلا ببین اول همین رشته رو تموم کن بعد که سال 1401رسیدی بشین درس بخون  اخه تغییر معدل میشه ...

اره اینم درسته یه زمانی می گفتن کنکور تا ۹۳حذف میشه.

مهربونا میشه یه صلوات مهمونم کنین❤..خیلی محتاج دعاتونم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه شمام دوربودین از درس؟تاثیر معدل ک قطعی شه ک اصلا زیر ۱۰۰۰ شدن کار حضرت فیله

من دور نبودم..یه رشته مهندسی خوندم تازه تموم کردم .. ولی کلا دوس نداشتم رشته مو.. الان دوس دارم حداقل شانسمو امتحان کنم برا تجربی

مهربونا میشه یه صلوات مهمونم کنین❤..خیلی محتاج دعاتونم😔
وایییی خدای من😥😥

بشین با خودت ببین چند چندی انقد این راه طولانیه ببین مردش هستی پای هدفت وایسی وسطش جا نمیزنی اگرنه هر کیو ازش بپرسی بدش نمیاد دکتر شه 

بشین با خودت ببین چند چندی انقد این راه طولانیه ببین مردش هستی پای هدفت وایسی وسطش جا نمیزنی اگرنه ه ...

شما چطوری بااون درصدا یازده هزار شدی؟اخه من کارنامه هارو بررسی کردم پسر داییم پارسال ۲ هزار شد میانگین درصداش از شما خیلی پایینتر بود فیزیوتراپی قبول شد منطقه ۲

شما چطوری بااون درصدا یازده هزار شدی؟اخه من کارنامه هارو بررسی کردم پسر داییم پارسال ۲ هزار شد میانگ ...

ن والا این کارنامه ها ک تو سایتامیزنن رو بهش اعتماد نکن رتبه کشوریم ۱۱۰۰۰ منطقه ۶۰۰۰ امسال خسته شدم اومدم دانشگاه ولی همزمان دارم میخونم واسه کنکور

شما از رشتتون راضی هستین؟سخته براتون؟نظرتون راجب پرستاری چیه؟

من راضیم ولی حتی واقعا نسبت به رشته های همسطحش مثل دندون خیلی سختتره 

حجم زیاد درسها ، استرسهاش، شیفتای شلوغ، غر شنیدن از عالم و آدم ، گذشتن از خیلی تفریحات همسن و سالهات، بیخوابی هاش و ... تازه بعد ۷ سال عمومی هستی که ارضات نمیکنه باید بخونی تخصص مورد علاقه ت قبول شی که اونم با این وضع تقلب و فروختن سوالا و سهمیه ها خیلی سخته!