2777
2789
اعطنی الافضل هم بهش اضافه کن❤🌷 خدا ازشون نگذره چرا اذیتت میکنن 

چشم عزیزم حتما ممنون گفتی.

هیچی بخدا هیچی کم ندارم هیچ بلکه بالاترم هستیم من ازپسرشون بالاترم چه درسم چه پولم خانوادم ازخانوادش فامیلام ازفامیلاش

فقط انگار اینا میخوان همیشه پسرشون مجرد باشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز زایمانم و ولنتاین و روز زن یکیه میشه واز الان میدونم هیچی برام نمیخره پس فکرمم درگیرش نمیکنه توروووووووووحشششششش

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
زایمان کردی؟یا ماه دیگه تازه زایمان میکنی؟

ماه دیگه تازه زایمان میکنم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
چشم عزیزم حتما ممنون گفتی. هیچی بخدا هیچی کم ندارم هیچ بلکه بالاترم هستیم من ازپسرشون بالاترم چه در ...

وای عزیزم بیکاری گریه میکنی چشم خودتو بخاطر کیا کور میکنی ،برات مهم نباشن 

فعلا پسرشون داره با تو زندگی میکنه ،ایشالله ک خوشبخت و موفق باشی تو زندگیت

خدا کار بد و بی جواب نمیزاره 

ترسم از دردو دل نیس " از اسکریت شات بعدشه :/
وای عزیزم بیکاری گریه میکنی چشم خودتو بخاطر کیا کور میکنی ،برات مهم نباشن  فعلا پسرشون داره با ...

تواذیتم مثلا مهمونی دعوتیم حق انتخاب لباس ندارم مادرش اینا میکنن یاعروسیم مادرش لباس عروسم انتخاب کرد،یامثلا میریم خونشون مثلا یه موبایل یه دیقه دستم باشه یایچیزی بگم یانگم کلاهرچیزی بهانه میکنن فرداش خونم دعوامیندازن.‌.‌.

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
تواذیتم مثلا مهمونی دعوتیم حق انتخاب لباس ندارم مادرش اینا میکنن یاعروسیم مادرش لباس عروسم انتخاب کر ...

الهی بمیرم‌ خدا بهت صبر بده،مگ با اونا زندگی میکنی مستقل شید، لابد همسرتم طرف اونارو میگیره 

خب عزیزم ب همسرت بگو باهاش دردو دل کن بگو نمیخام تو زندگیم دخالت کنن ،مگ زمون قدیمه لباس عروستم اونا انتخاب کردن 

ترسم از دردو دل نیس " از اسکریت شات بعدشه :/
من یا باید ۲تومن هزینه هندزفری کنم یا ماچش کنم   منم ماچش کنم به نفعهمه😂😂

آره باباماچش کن شوهرمن همه چی داره ازولنتاین هم خوشش نمیادمیگه هرروزروزعشقه اگه زن وبچت دررفاه باشن،ولی چون من دوست دارم قراره ا‌ون ساعتوبخره واسم🥰

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤