2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی به شما گفته که نویسندگی درآمد دارد??!!!!

نه خیلی دوست دارم این کار رو.ولی بزرگترین هنرم اینه که یه ایمیل از یه خواننده نسبتا معروف برای اینکه شعرهامو بخونه دریافت کردم

یه اسکول پلشت تو اینیستا نویسنده بود ارومیه ای بود چهارتا زن از نقاط مختلف ایران گرفته بود همشونم را ...

عووووق

احتمالا بازی بوده واسه فالوئرجمع کردن وپول

هرچند که از بعضی زنا هرکاری برمیاد حتی زن چهارم شدن🤐

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
نه خیلی دوست دارم این کار رو.ولی بزرگترین هنرم اینه که یه ایمیل از یه خواننده نسبتا معروف برای اینکه ...

مگه شعراتو میزاری اینستا یا جایی منتشر کردی؟؟؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
نه خیلی دوست دارم این کار رو.ولی بزرگترین هنرم اینه که یه ایمیل از یه خواننده نسبتا معروف برای اینکه ...

خواننده...!!!!! وقتی که خیلی خواندی و بعد در کنار خوانش آثار اگر از ذوق هم بهره داشتی، شاید یک نشریه خیلی معمولی نه برای تو برای نفع خودش کارت را چاپ کند ..چرا که پول گزافی می ستاند

عووووق احتمالا بازی بوده واسه فالوئرجمع کردن وپول هرچند که از بعضی زنا هرکاری برمیاد حتی زن چهارم ...

تو تلویزیون ایران هم نشونش دادن باهاشون مصاحبه کردن زنا همشون راضی بودن میگفتن لیسانسو فوق دارن 

وضعیت کتاب ک خیلی خرابه،ناشرا زیر بار قبول هزینه ها نمیرن،یا هزینه ها رو ۲۰ به ۶۰ و اینا میکنند

مگه اینکه چند تا ترانه بگی بفرستی واسه خاننده های معروف اگه یکیشون قبول کنه و واست تبلیغ بشه