2777
2789
عنوان

میشه با نویسندگی درامد داشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9131 بازدید | 21 پست
تو تلویزیون ایران هم نشونش دادن باهاشون مصاحبه کردن زنا همشون راضی بودن میگفتن لیسانسو فوق دارن  ...

اخر رذالت برای یه زن اینه .یکی از زنها میگفت من راضیم که شوهرم زنهای بیشتری رو نجات بده.من که حتی فکر میکنم شوهرم به یکی دیگه بگه دوستت دارم روانی میشم

تو تلویزیون ایران هم نشونش دادن باهاشون مصاحبه کردن زنا همشون راضی بودن میگفتن لیسانسو فوق دارن  ...

وااای🤐

چی بگم والا 🤪🤪🤪🤪

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخر رذالت برای یه زن اینه .یکی از زنها میگفت من راضیم که شوهرم زنهای بیشتری رو نجات بده.من که حتی فک ...

برای اینکه نجات بده حتما باید بگیرتشون🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

اطلاعاتی ندارم فقط مواظب باش که اشعار ومتنات کسی به نام خودش ثبت نکنه.یعنی فکر کنم باید بری ارشاد حداقل ثبت معنوی کنی.ازناشرین معتبر سوال کن که کتاب داستانات رو چاپ کنن درآمد داره یا نه؟یا  تو اینترنت قرار بدی یعنی کتاب الکترونیکی  چجوری میشه؟در هر صورت برا رضا خدا بنویس

سلام دوست عزیز... منم به نویسندگی علاقه داشتم و دارم. از نوجوانی انشاهامو خیلی خوب می نوشتم و همه ی معلمای ادبیاتم خداروشکر ازم راضی بودند. باید قلم ات رو از این جایی که هستی بیشتر تقویت کنی.

برای درآمدزایی ننویس. جون اینجوری قلم ات ارزشش رو از دست میده. برای دلت بنویس. اون وقت خواهی دید که داستان هات اون قدر تو جهان معروف میشه که همه ی ناشرها سر و دست می شکونند که آثارت رو چاپ کنند. اگه به نویسندگی علاقه داری پیشنهاد اکیدم اینه عضو کانون ادبی بانوی فرهنگ بشی. توی اینترنت سرچ کن تا با مجموعه شون آشنا بشی. موفق باشی