2777
2789
عنوان

پشت گوش دخترم

3301 بازدید | 9 پست

سلام دخترم دو ماهشه.پشت گوشش چند وقته باز شده خیلی بد جور شده دیگه قرمزه خیلی

هرچی پودر میزنم فرق نمیکنه چیکار کنم تورو خدا کمک کنید صورتش کم بود اینم اضافه شد.صورتش اگزما داره پست قبلم هست

اگه حالت ملتهب و قرمز داره و مثل سوختگیه  و بچتون نوزاده ایناحتمالا شیر بالا اورده رفته پشت گوشش  این حالت  شده سعی کنید تند تند هموم ببرید و با اب و صاو بشورید به نظرم حتماپیش یدکتر ببر چون بری بچه دردناکه 

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدای من شاید یک مریضی باشه البته نمیهش گفت مریضی مثلا ممکنه عرق جوش بشه ولی نفهمی بد تر بشه؟ ب ...

به قول اون خانمه که گفتن شیرم ریخته اینجور شده چون شیرم ریخته تا حالا از دهنش در آورده اون یکی گوشش هم اینجوری بود زود خوب شد این نمیشه

به قول اون خانمه که گفتن شیرم ریخته اینجور شده چون شیرم ریخته تا حالا از دهنش در آورده اون یکی گوشش ...

ربطی نداره که؟الان خیلی ریسک کردی که نبردیش دکتر ببرش شاید پماد بده 

خودتم خیلی به گوشش دست نزنی شاید چرکی عفونتی چیزی باشه البته خدای نکرده 

ربطی نداره که؟الان خیلی ریسک کردی که نبردیش دکتر ببرش شاید پماد بده  خودتم خیلی به گوشش دست نز ...

نه زیاد دست نمیزنم فقط موقعی ک میخوام پودر بزنم مجبورم بازش کنم.دکتر هم نبردم چون اون یکی گوشش هم اینجوری بود خوب شد با پودر

نه زیاد دست نمیزنم فقط موقعی ک میخوام پودر بزنم مجبورم بازش کنم.دکتر هم نبردم چون اون یکی گوشش هم ای ...

خب ببرش دکتر  عزیزم زیاد به پودرو …اعتماد نکن شاید مثلا خدای نکرده چیزی باشه ندونی