2789
عنوان

جاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 54 پست
ن  قشنگ میفهمه حرصی شدی ... برات نوشتم چی بگی برو  صفه قبلی بخونش

اینم میگم ولی دلم خنک نمیشه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
پس چی بگم؟ بنظرم بد نیستا؟ 

تازه اگ اینو بگی از حرفت علیهت استفاده میکنه میره ب فامیل میگه عروسی دوست زنش یا همکارش از عروسی برادرش مهمتر بود و نظر فامیلو نسبت بهت تغییر میده ... زرنگ باش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تازه اگ اینو بگی از حرفت علیهت استفاده میکنه میره ب فامیل میگه عروسی دوست زنش یا همکارش از عروسی برا ...

نطر کسی براک مهم نیس چون از طرف شوهرم کسی نمیره فقط ما دعوت قراره بشیم و پدر شوهرم بقیه قهرن باهاشون 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
تازه اگ اینو بگی از حرفت علیهت استفاده میکنه میره ب فامیل میگه عروسی دوست زنش یا همکارش از عروسی برا ...

شوهرم میگه میگم شیفتم، خ.وبه

نطر کسی براک مهم نیس چون از طرف شوهرم کسی نمیره فقط ما دعوت قراره بشیم و پدر شوهرم بقیه قهرن باهاشون ...

واااااا پس چ جاریت احمقه کلا دو تا دعوتی از خانواده شوهر داره میخاد ی کار کنه همونام نیان ! خوب فامیل عروس نمیگن شوهره بی کس و کاره !!!! ابرو خود عروسم میره ک مراسمش خلوته خلوت باشه ک 😐😐😐😐😐😐😐

واااااا پس چ جاریت احمقه کلا دو تا دعوتی از خانواده شوهر داره میخاد ی کار کنه همونام نیان ! خوب فامی ...

عزیزم عروسی داداشه جاریمه