2789
عنوان

جاری من

564 بازدید | 54 پست

ما چهار تا جاری هستیم با اون بزرگه من اصلا خوب نیستم کارد و پنیریم، همش میخاد بین همه دعوا راه بندازه یه شوهر رن ذلیل هم داره البته چهار تا برادر همشون همينن تقریبا

بعد حالا دو ماه دیگه شایدم بیشتر عروسی داداششه، دیشب برادر شوهرم زنگ زده ب شوهر من اگه میای بهت کارت بدیم عروسی چند وقته دیگس

اینم متل خنگولا برنداشته جوابشو بده ها گفته نمیدونم یک هفته مونده ب عروسی بگو اگه تونستم میام( به‌ میگم این چ طرز جواب دادنه میگه میدونستم ت نمیای، گفتم بحت اومدن و نیومدن من نیست باید به‌ میگفتی ارزش ی مارت ندارم بعدشم از الان برای دو 3 ماه دیگه  میگم ت ک همیشه جواب میدی چرا اینقدر حرص میدی)

هر کی فکر میکنم نمی‌فهمم دلیل این کاره جاری مو

از 100 درصد 90 در صد میگم جاریم میدونسته 10 درصد میگم برادر شوهرم خاسته زنش باز تیکه بهش نندازه گفته ببینم اگه ما میریم بگم کارت بدن

واقعا هر چی فکر میکنم نمیفهممشون، آخه تا دو ماه دیگه، 😑

( لطفا نگین ک حالا برو و.... دو تا بچه کوچیک دارم یه شهر دیگس، هوا وحشتناک سرد،و.... )

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاکه زنگ زده اینجوری گفته اصلاااانرووو

منکه ب هیچ وجه نمی‌رفتم، چرا اینجوری گفته موندم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
چه جالب. آخه به همه کارت میدن یا طرف میره یا نمیره.اینکه برادرش هست  .چه طرز دعوت کردن هست  ...

همین

بری واقعا خودتو سبک کردی

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بری واقعا خودتو سبک کردی

عمرا برم ولی چ مرگشع خاسته ک چیکم کنه  حرصم بده دعوا راه بندازه اووووف نمیدونم؟