2777
2789
عنوان

لازانیا با marzi ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14168 بازدید | 200 پست
سلام عزیزم گلم اگر گوشتت چربه نباید موقع تفت روغن بریزی منم اتفاقا گوشتم چرب بود قد یه حبه قند کره ...

مرسی عزیزم

مگه کره هم چربی نیست؟ یعنی با کره خوب میشه؟ همسر من لازانیا دوس نداره البته منم اینقدر خوشمزه درست نکردم چند روز آینده با این دستور میرم ببینم چی میشه. 

مرضی اویشن تو چای هم خیلی خوبه تو هوای سرد حتی برای ایه‌ .

ترشی مخلوط منظورمه . من یه ترشی رستورانی دیدم قبلا تو تاپیکات راستش خیلی با ذائقه ما جور نبود اگه خودت مخلوط درست کردی یا کلا هر نوع ترشی یا مربایی ک خوشمزه بود دستور بذار لطفا. 😘😘 

🤩
مرسی عزیزم مگه کره هم چربی نیست؟ یعنی با کره خوب میشه؟ همسر من لازانیا دوس نداره البته منم اینقدر خ ...

آره خوب میشه

من وقتی مایه لازانیام رو تفت میدم وقتی کارم تموم شد همه مایه رو جمع میکنم یه طرف تابه و با کفگیر فشارش میدم و هر چی روغن اضافه ازش خارج میشه رو با دستمال میگیرم

البته چون اصلا روغن استفاده نمیکنم اصلا چرب نمیشه غذام

بعدشم ته ظرفا رو حتی میتونی اصلااااا چرب نکنی منتها برای اینکه لایه زیری لازانیا خشک نشه با برس یه قطره روغن یا کره رو همه جاش بمال

حالا درست کن انشالله خوب بشه

ترشی هم چشم اگر درست کردم میذارم

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوب میشه من وقتی مایه لازانیام رو تفت میدم وقتی کارم تموم شد همه مایه رو جمع میکنم یه طرف تابه ...

مرسی عزیزم ان شالله با این دستور درست میکنم این هفته مطمئنم خوشمزه میشه. 

چشمت سلامت گلم . کلا چون خیلی کدبانو و تمیز و مرتبی آدم دوس داره هرچی درست میکنی رو درست کنه 😄

الانم اش رشته درست کردم همسرم خیلی دوس داره ولی اش من هیچ وقت خوب در نمیاد امروز ی کم امیدوار ترم البته ولی چند دقیقه پیش گفتم کاش از مرضی رسپی اش میگرفتم 😪

🤩
مرسی عزیزم ان شالله با این دستور درست میکنم این هفته مطمئنم خوشمزه میشه.  چشمت سلامت گلم . کلا ...

عزیزم خیلی به من لطف داری گلم

اینجوری هام که میگی نیست🙈

نوش جانتون باشه

من عاشق آش رشته ام

ولی بلد نیستم درست کنم😐همیشه مامانم درست میکنه برام😂

عزیزم خیلی به من لطف داری گلم اینجوری هام که میگی نیست🙈 نوش جانتون باشه من عاشق آش رشته ام ولی ...

فدات عزیزم واقعا همه چیت بیسته 🤩

عزیزم خدا مامانتو حفظ کنه در سلامت کامل. 

اش من خوب شد امروز خداروشکر.

🤩

سلام مرضی جون

میخواستم رولت خرمایی روکه دستورشو گذاشته بودی درست کنم حالا چندتاسوال برام پیش امدممنون میشم جواب بدی

۱_خرماروبایدپوست بگیرم؟بعدباچه اندازه پودرگردووهل ودارچین ورزبدم؟

۲_یه پیمانه کوچیک ارد منظورت چقدره دقیقا؟

سلام مرضی جون میخواستم رولت خرمایی روکه دستورشو گذاشته بودی درست کنم حالا چندتاسوال برام پیش امدممن ...

عزیزم سلام 

راستش من رولت خرما رو بیشتر چشمی اندازه میگیرم

بستگی داره چه مقدار خرما داشته باشی من معمولا نیم کیلو خرما برمیدارم و یه پیمانه آرد میریزم پیمانه آردم پیمانهء پلو پزم هست🙈قطعا شمام داری یعنی اگر تو خونه ای یکی از این پیمانه پلوپزی ها نباشه اون خونه ویرونه اس😂😂😂

از اینا👇🏻

😂😂😂😂😂😂

خرما رو هم من با آب ولرم دونه دونه میشورم و اینجوری تا حد قابل توجهی پوستش گرفته میشه

پودر گردو رو که میپاشیم روی خرما لازم نیست باهاش ورز بدی جونم

پودر هل و دارچین هم کاملا سلیقه ای هست من یه نوک قاشق چایخوری خوری هل میزنم و نصفه قاشق مرباخوری دارچین چون ما خیلی هلی باشه دوست نداریم اما عاشق دارچین هستیم

عزیزم سلام  راستش من رولت خرما رو بیشتر چشمی اندازه میگیرم بستگی داره چه مقدار خرما داشته باش ...

نه مرضی جون متاسفانه پیمانه پلوپز ندارم   ولی درعوض پیمانه های شیرینی پزی رودارم  

پس موقع ورزدادن دیگه چیزی نریزم اخه فکرکردم باید پودرگردوهم بریزم شرمنده

ومرسی از سرعت عملت تارفتم پستای جدیدتو بخونم دیدم جواب دادی

عزیزم سلام  راستش من رولت خرما رو بیشتر چشمی اندازه میگیرم بستگی داره چه مقدار خرما داشته باش ...

مرسی ازتلاشت

ولی نه متاسفانه ندارم هنوزپلوپزم رواستفاده نکرد

راستی نوش جونتون منم دارچین خیلی دوست دارم واستفاده میکنم

نه مرضی جون متاسفانه پیمانه پلوپز ندارم   ولی درعوض پیمانه های شیرینی پزی رودارم     ...

بابا قرتی😎😎😎

منم پیمانه های شیرینی پزی رو دارم اما معمولا برای کیک و شیرینی استفاده میکنم

چیزایی مثل رولت خرما و حلوا و اینا که دیگه پیمانه نمیخواد که بریز بره وقتی سفت شد مشخصه😂😂😂

مرضی جان من از کارات اشپزی میکنم. فقط اندازه مواد سس بشامل رو بگو 

عزیزم🥰 

1 قاشق غذاخوری پر آرد رو خوب تفت بده که طلایی بشه

بعد 2 قاشق غذاخوری کره بهش اضافه کن

بعد کمی نمک و فلفل

بعد 1 لیوان شیر ولرم رو خیلی آهسته و کم کم بهش اضافه کن و همزمان با همزن دستی بزن که گوله نشه

عزیزم🥰  1 قاشق غذاخوری پر آرد رو خوب تفت بده که طلایی بشه بعد 2 قاشق غذاخوری کره بهش اضافه ک ...

فدای تو عزیزمممم. بازم اشپزی کن خیلی واضح توضیح میدی. خدا ایه رو نگه داره برات. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن