2777
2789
عنوان

لازانیا با marzi ❤️

14160 بازدید | 200 پست

سلام✋🏻

این قسمت لازانیا😂

اول 2 تا پیاز رو نگینی خرد کنید و با ادویه های دلخواه تفت بدید بعد 350 گرم گوشت چرخ کرده و 150 گرم قارچ خرد شده رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید در آخر رب بزنید(در صورت دلخواه میتونید فلفل دلمه هم اضافه کنید) 👇🏻

بعد آب رو بذارید با کمی نمک و زردچوبه و روغن جوش بیاد و ورق های لازانیاتون رو دونه دونه به آب در حال جوش اضافه کنید👇🏻👇🏻

تا اون داره میجوشه سس بشامل رو آماده کنید (ترکیب آرد و کره و شیر و نمک و فلفل) 👇🏻

بعد از 8 دقیقه لازانیا رو آروم آبکشی کنید و روش آب سرد بریزید تا به همدیگه نچسبن👇🏻

متاسفانه به یه کُپه کالری هم نیاز داریم😂👇🏻

حالا ته طرفهای نسوز رو با کمی کره چرب میکنیم👇🏻

لایه های لازاینا رو کف ظرف بچینید روش سس بشامل بزنید و همه جاش پخش کنید بعد پنیر بعد مایهء گوشتی بعد دوباره لازانیا و به همین ترتیب ادامه بدید تا ظرف پر بشه روی لایهء رویی حسابی سس بزنید و تا جایی که نفس داره پنیر بریزید😂👇🏻

اگر توی خونتون کلوچه دارید یه دونه لازانیای کوچولو هم برای کلوچه اتون درست کنید😍👇🏻

حالا فر رو با دمای 160 گرم کنید و ظرفها رو برای 1 ساعت بذارید توی فر 

نوش جان❤️

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی هر نفر یکی از اینو میخورین یا واسه دو وعدست؟  

😐

ظرفها تک نفره هستند دوست عزیز سایزشون گویاس

همسرم میخوره ولی من هم ظهر خوردم هم شب

دخترم هم که فقط واسه دکور همه چیزو واسش درست میکنیم میاد یکم با چنگالش بازی میکنه و میره

.Pain🔥you made me a believer

😐 ظرفها تک نفره هستند دوست عزیز سایزشون گویاس همسرم میخوره ولی من هم ظهر خوردم هم شب دخترم هم که ...

تو عکس سایزش بزرگه. اخه از این دیس بزرگا رو دونفر تا سه نفر میخوریم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨