2777
2789
عنوان

لازانیا با marzi ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14161 بازدید | 200 پست
عزیزم من سعی کردم دقیق توضیح بدم اگر باز کمکی از دستم بر میاد در خدمتتون هستم من همیشه با همین رسپی ...

شما همیشه عالی هستی

ممنونم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط اون مقدار پنیر دلمو برررررررررد😥😥😥

ان شاالله جوری چربی بشه که با حلقه و دوچرخه و تردمیل هم اب نشه .... خداروشکر عید هم که در راه هست😁😁😁😁😁 بری خونه مادرشوهرت بگه عهههه مرضی چه چربی اضافه کردی😁😁😁😁😁😁😁😁😁

( اصلا معلوم نیست از حسودی درحال انفجارم؟😥)

جانم؟ 

واسه مهمونیم مشکل منو دارم

مهمونام 5 نفر هستن. باخودم و همسرم و دخترم

هم جوون دارن هم مسن هم بچه

بنظرتون اگه سوپ شیر بذارم با زرشک پلو بامرغ و لازانیا خوبه؟ سالاد و ژله هم میذارم . 

بعد یه سوال دیگه لازنیای من روش نوشته فقط چنددقیقه  داخل اب قرار بدین. من تاحالار درست نکردم.خوب میشه؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
فقط اون مقدار پنیر دلمو برررررررررد😥😥😥 ان شاالله جوری چربی بشه که با حلقه و دوچرخه و تردمیل هم ا ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

من دیروز ظهر نصف از این ظرف کوچیک رو خوردم که تقریبا میشد قد 1 یه بشقاب پذیرایی دیشب ولی بقه اش رو خوردم😐

بعد امروز دیگه صبحانه یه لیوان آب پرتقال خوردم نهارم یه بشقاب سالاد خوردم😂شامم ماهی کبابی بدون برنج داریم🤦🏻‍♀️

یه بار که سنگین میپزم خودم و بقیه خانوادم رو تا چند روز رژیم میدم😂😂😂😂

مطمئن باش نمیذارم تو و مادر شوهرم شاد بشین😂😂😂😂😂

همچنان شکم تخت✋🏻

😂 😂 😂 😂 😂 

.Pain🔥you made me a believer

واسه مهمونیم مشکل منو دارم مهمونام 5 نفر هستن. باخودم و همسرم و دخترم هم جوون دارن هم مسن هم بچه ...

در مورد منو آره به نظرم خوبه نه چیزی کم داره نه چیزی اضافه اس

در مورد لازانیا هم مارکش چیه؟ 

اگر لازانیای نیمه آماده یا پیش پخت هست شما بین 4 تا 5 دقیقه باید بذارید بجوشه اما اگر مثل مال من پیش پخت نیست 8 تا 10 دقیفه زمان میخواد

توی مرحله پخت با یه چنگال میتونید یه تیکه از کنار یکی از لازانیاها جدا کنید و تست کنید

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂  من دیروط ظهر نصف از این ظرف کوچیک رو خورد که تقریبا میشد قد یه بشقاب ...

خوشم میاد همه رو هم با خودت بسیج میکنی😒😁😁😁

حالا ببین خدای من و مادرشوهرت هم بزرگه😄😄😄😄 میبینم روزی رو که شکم حدااقل یه ذررررررره بیاد جلو 😁😁😁😁😁😁

در مورد منو آره به نظرم خوبه نه چیزی کم داره نه چیزی اضافه اس در مورد لازانیا هم مارکش چیه؟  ...

زرماکارون پیش پخت

خوشم میاد همه رو هم با خودت بسیج میکنی😒😁😁😁 حالا ببین خدای من و مادرشوهرت هم بزرگه😄😄😄😄 میبین ...

شوهرم تا یه ذره زیاده روی میکنه توی خوراکش بهش میگه بچه غول گامبو تانک😂خلاصه انقدر لقب پشتش ردیف میکنم که حداقل 1 روز لب به غذا نزنه😂

البته دخترم  از این برنامه مستثنی هستش😍

من حتی اگر برای خودم آشپزی نکنم بلا استثنا برای آیه غذا میپزم حتی شده چند مدل

هر جند نمیخوره😔

یه بسته ی 500 گرمی دارم. جواب میده واسه مهمونیم ایا؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

زرماکارون پیش پخت

کاش مانا میگرفتی برای مهمانیت

من از این مدل زر ماکارون قبل میگرفتم هر کاریش میکردم بازم یکم میچسبید یا پاره میشد 

و اینکه یکم کلفت میشه و غذا رو سنگین میکنه

بهرحال شما توی یه قابلمه بزرگ آبت که جوش اومد نمک و زردجوبه و روغن بهش بزن بعد آروووووم دونه دونه لازانیاها رو بچین توی آب و با یه لیستک آروم کمی هم بزن و ولش کن بعد از 4 دیگه نهایتا 5 دقیقه بریز توی ابکش و فورا اب سرد بریز روش

شوهرم تا یه ذره زیاده روی میکنه توی خوراکش بهش میگه بچه غول گامبو تانک😂خلاصه انقدر لقب پشتش ردیف می ...

بنده خدا😁😁😁 از دماغش درمیاری که😁😁😁

حالا من لازانیا و پیتزا میخورم بعدش از نظر روحی هم به خودم میرسم میگم چه باحال بود چقدر پنیر داشت نوش جونم بشه😁😁😁 بعد میبینم شوهرم اینطوری نگام میکنه😐😐😐