2777
2789
عنوان

لازانیا با marzi ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14161 بازدید | 200 پست
یه بسته ی 500 گرمی دارم. جواب میده واسه مهمونیم ایا؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم

1 بسته 500 گرمی برای 4 نفر کامل جواب میده

برای مهمانی شما اگر همه بخوان لازانیا بخورن ممکنه کم باشه مخصوصا اینکه اگر بخواید ظرف تک نفره درست کنید که دیگه قطعا کمه

.Pain🔥you made me a believer

کاش مانا میگرفتی برای مهمانیت من از این مدل زر ماکارون قبل میگرفتم هر کاریش میکردم بازم یکم میچسبید ...

نمیدونستم😔

ممنون عزیزم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا از سر تقصیراتت بگذره زَزَزَزَن. 

من لازانیا میخوام امروز الان همین حالا. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بنده خدا😁😁😁 از دماغش درمیاری که😁😁😁 حالا من لازانیا و پیتزا میخورم بعدش از نظر روحی هم به خودم ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 

من اولش عین گرگ میفتم توی غذای پرکالری بعد وسطای غذا به مانتوی ابی کاربنی تنگم فکر میکنم که اگر شکم بیارم دیگه اندازم نمیشه و همونجا دست از غذا میکشم😂😂😂😂بعدش پا میشم عین  فنر بپر بپر میکنم که بسوزه😂😂😂😂

1 بسته 500 گرمی برای 4 نفر کامل جواب میده برای مهمانی شما اگر همه بخوان لازانیا بخورن ممکنه کم باشه ...

نه همه نمیخورن عزیز

چون غذای دیگه هم هست میگم

خیلی لطف کردی مرضی جان. به کمکت واقعا احتیاج بود. ❤❤❤❤

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
خدا از سر تقصیراتت بگذره زَزَزَزَن.  من لازانیا میخوام امروز الان همین حالا.

تف😂😂😂😂

مال دیروزه به این برکت قسم🤦🏻‍♀️

اصلا کوفتم بشه😂

پاشو یکم جمع کن با سپند بیا خونمون قول میدم بهترش رو واست درست کنم😍

نه همه نمیخورن عزیز چون غذای دیگه هم هست میگم خیلی لطف کردی مرضی جان. به کمکت واقعا احتیاج بود. ❤❤ ...

خب پس اوکیه

نوش جانتون

خواهش میکنم

😂 😂 😂 😂 😂 😂  من اولش عین گرگ میفتم توی غذای پرکالری بعد وسطای غذا به مانتوی ابی کاربنی ت ...

اصلا از اصول این غذاها همینه باید چنبره زد روشون😁😁😁😁😁😁😁

ایشاالله که اون ابی کاربنی اندازه ات نشه😁😁😁 هنوز از حسودی لازانیا کم نشده جاش داره میسوزه😄😄😄

تف😂😂😂😂 مال دیروزه به این برکت قسم🤦🏻‍♀️ اصلا کوفتم بشه😂 پاشو یکم جمع کن با سپند بیا خونمون ...

تو واقعا فکر کردی من تا اونجا دووم میارم؟الان میخوام ولی متاسفانه رشته ندارم.‌ولی امشب ردیفش میکنم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اصلا از اصول این غذاها همینه باید چنبره زد روشون😁😁😁😁😁😁😁 ایشاالله که اون ابی کاربنی اندازه ات ...

اب بریز روش لعنتی کربن شد

حیفه😂😂😂😂😂😂😂

تو واقعا فکر کردی من تا اونجا دووم میارم؟الان میخوام ولی متاسفانه رشته ندارم.‌ولی امشب ردیفش میکنم

حیف شد😍اگر میومدی قدمت روی چشممم بود درست میکردم میخوردیم تا چند روزم میدادم ببری😂😂😂

بپر سر کوچه بخر و بیا🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

یادم به سر کوچه محمود اینا افتاد😂😂😂😂😂

من فر ندارم،توی نت دیدم که لازانیای رولی رو روی گاز پخت، حالا نمیدونم خوب میشه یا نه، خیلی دلم میخواد لازانیا درست کنم وبخورم

خواهرم باغمت غمگین میشم   باخوشحالیت خوشحال