2777
2789
عنوان

لازانیا با marzi ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14168 بازدید | 200 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلااام مرضی خانم کدبانو چقدر دلم تنگ شده بود برای تاپیکای غذایی که میزدی عااااالی شده حتما با همین د ...

سلام عزیزدلم

باعث افتخارمه

نوش جونتون

.Pain🔥you made me a believer

لعنتی! من رژیمم! مثل احمقای مازوخیسمی تمام پستهات رو هم کلمه به کلمه خوندم!

بگردمت😂😂😂😂

عیب نداره رژیم بگیر خوشکل بشی

بعدش لازانیا رو بزن

در مرحله اول فقط زیبایی مهمه

پنیر پیتزا اینجا نقش شیطان رجیم رو بازی میکنه😂😂😂😂

سلام عزیزم

اومدم ازت تشکر کنم. لازانیام عااااالی شد. برنجام موند.بس که همه لازانیا خوردن😐

شوهرم که قبلش میگفت درست نکن من دوس ندارم بعدش میگفت چقد کم درست کردی😀

خلاصه ازت خیییلی ممنونم. تجربه ی خیلی خوبی بود

هرچی بلد بودم به کار گرفتم. لازانیام پیش پخت بود. فقط 4 دقیقه جوشوندم. اصلا بهم نچسبید و پاره نشد شکرخدا. سس بشامل فراوون زدم. آخرش که کامل چیده بودم و پنیر ریختم، چندقاشق شیر از کناره های ظرفم ریختم رفت داخل. روی پنیر هم یه ذره آب اسپری کردم. توی فر هم یه ظرف آب گذاشتم. یعنی لازانیاعه اگه خودشو میکشت هم نمیتونست خشک بشه😂😂😂😂

مرسی گلم😙😙😙😙

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
سلام عزیزم اومدم ازت تشکر کنم. لازانیام عااااالی شد. برنجام موند.بس که همه لازانیا خوردن😐 شوهرم ک ...

سلام عزیزم

به به نوش جونتون😻😻😻

آره لازانیا با بشامل و پنیر فراوون خیلی خوب میشه

سلام مرضی کدبانو 

من باز با انبوه سوالای اومدم زحمت بدم

مرضی جون من لازانیا قبلا درست کردم البته نه به این سبک ولی یه کم روغنش زیاد میشه چون هم اول روغن می ریزم برا تفت هم خود گوشت چربی داره هم پنیر چربه به همین خاطر همسرم دوس نداره و اذیتش میکنه به نظرت چیکار کنم کم روغنی تر بشه؟؟ 

و اینکه یادمه گفتی همسرت مشکل گوارش داره و پنیر براش خوب نیست همسر منم تقریبا اینجوره این موزارلا مشکلی نداره یعنی؟ 

راستی از تهیه ترشی خوشمزه هم تاپیک بذار لطفا تا فصلش هست درست کنیم با نکات ریز لطفا.  مرسی عزیزم  

🤩
بگردمت😂😂😂😂 عیب نداره رژیم بگیر خوشکل بشی بعدش لازانیا رو بزن در مرحله اول فقط زیبایی مهمه پن ...

خیلی تاپیکاتو دوس دارم

باعلاقه توضیح دادنت

جدا جدا نوشتنت و نحوه نگارشت

عشق به زندگی موج می زنه توشون

سعادتت مستدام دوستم

سلام مرضی کدبانو  من باز با انبوه سوالای اومدم زحمت بدم مرضی جون من لازانیا قبلا درست کردم ال ...

سلام عزیزم

گلم اگر گوشتت چربه نباید موقع تفت روغن بریزی

منم اتفاقا گوشتم چرب بود قد یه حبه قند کره گذاشتم ته تابه تا پیازا نسوزن و گوشت رو باهاش تفت دادم

برای چرب کردن ظرف های لازانیا هم یه کوچولو کره نرم شده رو با برس به ته ظرفا مالیدم

در مورد پنیر بله همسر من وقتی پنیر پیتزا زیاد میخوره کمی حالش بد میشه و متاسفانه اون روزم کمی گوارشش اذیتش کرد اما خب ارزشش رو داشت😂چون من همیشه رعایت میکنم و اون روز با میل خودش لازانیا رو پر پنیر درست کردم😻

در ضمن این پنیر موزارلای 202 هم بسیااااار با کیفیت هست و من همیشه ازش میگیرم و حتی به آیه هم میدم

ولی خب بخاطر مشکل روده اش شیر به هیچ عنوان نمیتونه بخوره برای همین من یکی ظرفها رو سس بشامل زدم و یکی از ظرفها رو نزدم 

اگر به عکسهای قبل از رفتن داخل فر  دقت کنی میبینی که یکی از ظرفها رو روش آویشن پاشیدم یکی رو نپاشیدم

اونی که آویشن پاشیدم رو سس بشامل نزدم برای همسرم😻

در مورد ترشی هم فکر میکنم یکی 2 تا تاپیک دارم در این مورد اگر نگا کنی

نمیدونم چه ترشی مد نظرته گلم