2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 73194 بازدید | 82 پست
کلینیک دندانپزشکی زهرای مرضیه، خانم دکتر گناز صیرفیان بسیار عالی هستم. من پیششون عصب کشی ،پرکردن ، ز ...

بقیه دکتراشونو خبر ندارید چجوری ان؟ مخصوصا خانم هاشون؟

گلناز صیرفیان رو مطمئنید که کارشون خوبه؟ ۱۰۰ درصد؟

من خیلی نگرانم و دنبال یه دکتر عالی میگردم که ترجیحا خانم باشه

اینجا هم خیلی تمیزن خوشم میاد

اگر‌دیگه مطمئن بشم از کارخوبشون میرم پیش همین دکتر

بقیه دکتراشونو خبر ندارید چجوری ان؟ مخصوصا خانم هاشون؟ گلناز صیرفیان رو مطمئنید که کارشون خوبه؟ ۱۰۰ ...

من پیش دکترای دیگه شون نرفتم نمی دونم در کل اوکی اند ولی به نظر من خانم دکتر صیرفیان چیزه دیگه ای هستن واسه من تشخیص هایی دادن که هیچ دکتری تا حالا بهم نگفته بود بعدا هم می دونم نمی گفتن .چون ایشون خیلی با مریض تعامل برقرار میکنن. عصب کشی دندان نیش م عالی بود چون خودم می دونستم چه ریشه ای داره و تصیه های خیلی خوبی کردن مثلا استفاده از محلول فلوراید که متفاوت از دهانشویه هست. مگ برای روکش مطب شون رفتم چون اونجا کالیته رنگشون بیشتر بود و شبیه تر در می آوردن، بالاخره تو درمانگاه تجهيزات محدودتر هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک دندانپزشکی زهرای مرضیه، خانم دکتر گناز صیرفیان بسیار عالی هستم. من پیششون عصب کشی ،پرکردن ، ز ...

تبلیغه یا راست میگی خداوکیلی؟

منم عصب کشی دارم نمیدونم کجا برم خیلی هم میترسم

تبلیغه یا راست میگی خداوکیلی؟ منم عصب کشی دارم نمیدونم کجا برم خیلی هم میترسم

عزیزم من که نسبتی باهاشون ندارم ، خودم می دونم ریشه دندان نیش من وحشتناک عمیق بود، حتی بعد چند ماه درد عصبی داشتم به دندانپزشک قبلی مراجعه کردم چون می دونستم خیلی عمیق ه شک کرده بودم.دکتر قبلی م عکس رو نگاه کرد و گفت خیلی خوب انجام شده و باقی مانده نداره. اگر درست انجام نشده بود زودتر خودش رو نشون میداد و دندان ت سالمه و درد عصبی داری یعنی از استرس و...

بعدشم خواهرم یه بار رفت پیششون عصب کشی دندان ش حالت خاصی داشت، خیلی راحت گفتند کار من نیست و به یه نفر دیگر معرفی شون کردند.

منم مهرگان میرم و خیلی راضیم با کارت خانه کارگر هم تخفیف میدن

سلام هستید به من بگید کدوم دکترشون سریعتر و ماهرتر هست من اضطراب اون تراش رو دارم تجربه بدی ک دارم این بود ک ی خانم دکتر تراش رو ب زبونم زد و چون سر بودم فقط مزه خون رو تو حلقم احساس کردم  حالا مهرگان خوبه؟  نزدیک ما هست بنظرتون سپهسالار دروازه تهران چی اون خوبه؟ یا مهرگان 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی 💗

دکتر خوب می‌خواهین برای دندانپزشکی دکتر. امیدی واقعا کارشون عالیه  تو خیابان شیخ مفید غربی روبروی سوغات یزد حرف اول و‌میزنه تو انصافش رو هزینه ها و مهمتر اینکه کاردررمان و اصولی انجام میدن .و عالی خداهیرش بده من رفتم همه میگفتن دندونم و بکشم ایشون گفت برات نگه میدارم و‌واقعا کارش خوبه نگه داشت برام

دکترخوب می‌خواهیم دکتر امیدی عالیه منصف کاربلد واقعا دست پنجه طلاهستش...مطمیندباش بری مثل من پشیمون نمیشی و ۴قط دعاگوش هستی خیلی کاردرسته و باخدا و‌انسانه واقعیه برای درمان وقت میزاره و قشنگ کار انجام میده شمارشو ابنه ۰۹۰۱۲۴۹۲۱۳۰منم تو نت سرچ‌کردم رفتم و خدا خیر بده به اونکه براش  نوشته بود و دکتر و معرفی کرد .هرکسی رفت منو یادت نره دعا کنی

دوستان تجربه شخصیم و‌میگن تو ‌‌‌‌‌مطب مواد خوب مصرف میکنن ولی کلینیک ها هم دکترهای خیلی تازه کارو‌خیلیها میارن و هم موادشون و خوب استفاده نمی‌کنند.دکتر خوب من تو اینترنت سرچ‌کردم نوشته بودن و رفتم کار عصب کشی و زیبایی و ایمپلنت وخودم وخواهرم انجام دادیم پیشش هم منصف بود وهم کاربلد .خدا بهش خیر بده عصب کشی برام انجام داد بدون نقص و مشکل.که خودم پیش دکتر حقیقت رفته بودم خراب کرده بود دندونمو ...فقط اینا  بیخودی مطرح شدن...خواهش میکنم تحقیق کنین وبرین دکتر مثل من نشین هم کلی هزینه دادم هم دندونمو دکتر حقیقت خراب  کرد.ولی رفتم پیش دکترکاوه  امیدی خیلی عالی برام درست کرد خدا خیرش بده شمارشو میزارم امیدوارم بدردتوندبخوره.معاینه هم رایگان بود.۰۹۰۱۲۴۹۲۱۳۰