ببین با موبایل که نده اما من میگم شما سفره بنداز بعد برا همه غذا بکش شروع کنین با اشتها خوردن فقط اول اعلام کنید وقت غذاست اون اگه خواست میاد اگه نخواست هیچی نگید بعد همه هله هوله ها از دسترسش خارج بشه مسلما گرسنش بشه بهتون میگه
بچه من پنج سالشه دو قاشق میخوره بعد میگه تو بهم بده ولی هیچوقت زورش نمیکنم میگه سیر شدم دیگه بی خیال میشم سعی کن میان وعده رو زیاد بده مثلا پسته آجیل موز شیر خرما اینارو زیاد بده
خوب پس تو هم مثل من بدشانسی. نترسیا ولی حالا حالاها باید خودت بهش بدی من تا شش سال هم با بازی و پرت کردن حواس بهش میدادم وقتی دیگه هشت سالش شد و بزرگ و فهمیده شد بازم خودش میل نداره اما چون میفهمه و بزرگه بهش میگم اجباریه خوردنش و بهش میدم.
کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔