دیروز رفتم سونوي آن تی.دکترش هیچی نگفت.فقط پرسیدم سالمه گفت خوبه.جنسیت پرسیدم،گفت خیلی کوچيکه. بنظرتون نخاسته بگه یا واقعا کوچيکه?آخه ب دوستم احتمالش رو داده بود.
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
واسه شما بنظرم پسره هر چند از دنبالیچه عکس نزاشتی ولی جمجمه به پسر میخوره
با اجازه استارتر منم بذارم میگی؟؟
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
عکس رو تحویل آزمایشگاه نیلو دادم،واسه غربالگری میخواستم عکس دخترم و بفرستم که اونم لود نمیشه& ...
قند تو دلم آب شد
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم