دیروز رفتم سونوي آن تی.دکترش هیچی نگفت.فقط پرسیدم سالمه گفت خوبه.جنسیت پرسیدم،گفت خیلی کوچيکه. بنظرتون نخاسته بگه یا واقعا کوچيکه?آخه ب دوستم احتمالش رو داده بود.
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
عزیزم منم ۱۲ هفته پرسیده بودم نگفته بود , چندسال پیش سر پسرم دکتر زنانم گفته بود پسره , امسال سر دخت ...
آخه. ب دوستم گفته بود70درصد پسر.انومالي هم گفت پسره.البته شکر خدا ک سالم هس
ادرار اول صبح بریز داخل یه لیوان بعد یه سوزن خیاطی سالم بنداز داخلش بزار 24 ساعت بمونه اصلا در این مدت بر ندارش. بعد 24 ساعت بردار بشورش اگه سیاه شد یا زنگ زد دختره . اگه تغییری نکرد پسره
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
واسه شما بنظرم پسره هر چند از دنبالیچه عکس نزاشتی ولی جمجمه به پسر میخوره
آخه عکس نداد از اونجا ک.همین فقط داده.خودمم حس کردم پسره.ولی هرچی خدا بخاد