2777
2789
عنوان

مردی که فیلمای ناجور میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 54 پست
یه جور اعتیاد به حساب میادش که ۵ مرحله داره شامل مواجهه / اعتیاد / افزایش /حساسیت زدایی / عمل 

یعنی واسه ترک این عادت این مراحل باید طی بشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مردی این کارو بکنه و خودارضایی کنه و رابطه با همسرش نداشته باشه مثلا این فیلمو بیرون ببینه و بی ...

ازنظرقانونی شو نمیدونم،ولی احتمالا اون اقا قبلا شایدوقتی مجرد بوده این کارومیکرده بادیدن اون فیلما تحریک میشده وبعدم خودارضایی...مثل اعتیاد میمونه،،باید خانومش باهاش حرف بزنه،باهمدیگه مشکلشونو حل کنن،شاید رابطه هااونجوری که بایدنیست،البته وقتی یه نفربه یه کاری عادت کنه سخت میشه ازبین بردش

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
یعنی واسه ترک این عادت این مراحل باید طی بشه

نه عزیزم مراحل اعیاد به پورنو گرافی هستش که در اکثر افرادیکه که این فیلمهارو میبینن این ۵ مرحله طی میشه و مرحله اخر مرحله عمل هستش که اصطلاحا مردم بهش میگن خود ارضایی به هرحال اگر شدید باشه ترک کردنش اراده و مراجعه به روانپزشک نیاز داره 

ازنظرقانونی شو نمیدونم،ولی احتمالا اون اقا قبلا شایدوقتی مجرد بوده این کارومیکرده بادیدن اون فیلما ت ...

بله درسته 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
شوهرمنم میبینه خاک🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چجوری فهمیدی؟ چجوری بهش گفتی که نباید تکرار کنه؟ 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

اکثر آقایون کم یا زیاد میبینن واقعا چندشه اه اه من که میترسم از این فیلما کلا نمیدونم‌چرا انگار فیلم وحشتناکه ربطی به شما نداره عزیزم‌ ایشون عادت داره بهش لذت میده مسئله اینه اگر خودش احساس نکنه کارش زشته دلیلی برای ترکش نمیبینه مخصوصا اینکه لدت داره براش 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
اکثر آقایون کم یا زیاد میبینن واقعا چندشه اه اه من که میترسم از این فیلما کلا نمیدونم‌چرا انگار فیلم ...

چجوری باید بهش بگم؟ نمیخوام دعوا کنم که بدتر بشه 

وقتایی که تو گوشیش یه چیزایی میبینم تا یه مدت اصلا دلم نمیخواد تو صورتش نگا کنم. چی باید بهش بگم چجوری باید تو آرامش بهش بگم؟ 

چجوری فهمیدی؟ چجوری بهش گفتی که نباید تکرار کنه؟ 

تو گوشیش یه جایی بود ذخیره میشد اولین بار یخ کردم دیده بهش گفتم میزد زیرش که دانلود شده ولی ندیده به مرور هربار بیست تا دیده بود بهش که میگفتم دیگه حتی انکارم نمیکرد میخندید میدونه دوست ندارم ولی گوش نمیده بهش گفتم منم دوست دارم ماله مردای دیگه رو ببینم چقد بعضیاشون خوبن میگفت تو غلط میکنی

بنظرتون چجوری باید به آقا تذکر داد؟ هیچکس این سوالمو جواب نداد

تقریبا هر جور بگی بی فایده هست.

من تجربه اش رو دارم.

یه مدت به روش نیاوردم. بعد یه مدت با نرمی بهش گفتم که متوجه شدم و قسمش دادم که گناه تو خانواده وارد نشه.

تازه طلبکار شد که چرا به روم آوردی و...

بعدم فقط پنهونکاریش بیشتر شد

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

من به شوهرم گفففتم دوست داری من آلت تناسلی مردها رو ببینم و لذت ببرم گفت نه 

گفتم پس منم دوست ندارم نگاه کنی و لذت ببری.....

ولی متاسفانه بغضی وقتا شاید ۵ ماه یه بار هوس کنه نگاه کنه دو سه باری مچشو گرفتم و ناراحت شدم حسابی ..از گوشی و این چیزا خیلی سرش میشه ...الان دیگه نمیدونم ممیبینه یا نه 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
چجوری باید بهش بگم؟ نمیخوام دعوا کنم که بدتر بشه  وقتایی که تو گوشیش یه چیزایی میبینم تا یه مد ...

بشین پیشش بگو فلان رفیقم تو گوشی شوهر دیده وای انقدر از مردا اینجوری بدم میادا و....هی پیاز داغشو زیاد کن

خدایاااااااا لطفا خودت کمکم کن لطفا واسم صلوات بفرستید
تقریبا هر جور بگی بی فایده هست. من تجربه اش رو دارم. یه مدت به روش نیاوردم. بعد یه مدت با نرمی بهش ...

این همش انکار میکنه 

حتی بهش سرچی که کرده رو نشون میدم میگه نه من خبر ندارم 😐