2777
2789
عنوان

مردی که فیلمای ناجور میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 54 پست
این همش انکار میکنه  حتی بهش سرچی که کرده رو نشون میدم میگه نه من خبر ندارم 😐

انکار میکنه چون اصلا حرف شمارو قبول نداره با خودش میگه مگه چیه دوست دارم کار بدی نمیکنم شما هر جوریم بهش بگی بدتر میکنه لج میکنه چرا؟ چون از نظر خودش و اکثر آقایون این کار بدی نیست همه میبینن به نظر من گیر نده بهش بدتر میشه لج میکنه این از نظر شما بده از نظر خودش خیلی عادی و بد نیست

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انکار میکنه چون اصلا حرف شمارو قبول نداره با خودش میگه مگه چیه دوست دارم کار بدی نمیکنم شما هر جوریم ...

من نمیخوام اینجوری گناه کنه. من خودمم نمیگم مریم مقدس بودم ولی توبه کردم از وقتی تصمیم گرفتم مادر بشم. 

الانم یه مدته درگیر نازایی هستیم و همش حس میکنم بخاطر این گناه اونه که خدا مارو لایق پدر مادر شدن نمیدونه 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
دیدی چقد رو دارن

الانم دیگه زده تو کار صیغه.

خودشون نخوان درست شن، هی بدتر و بدتر میشن.

مثل باتلاقه. تا خفه نشن بعیده بیدار شن

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من نمیخوام اینجوری گناه کنه. من خودمم نمیگم مریم مقدس بودم ولی توبه کردم از وقتی تصمیم گرفتم مادر بش ...

عزیزم چه ربطی داره اگر اینجور باشه نصف مردم نباید بخاطر گناهاشون بچه داشته باشن این و به اون ربط نده میدونم آدم خیلی احساس چندش و بدی بهش دست میده وقتی میفهمه همسرش از این فیلما میبینه ولی این راهش نیست با گفتنش و به رو اوردنش دست برنمیداره اینا دلایل شماست نه اون متاسفانه فقط یه چیزو شک‌ندارم گیر بدی بدتر میکنه 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
این همش انکار میکنه  حتی بهش سرچی که کرده رو نشون میدم میگه نه من خبر ندارم 😐

اینم تا جایی که بشه انکار میکنه. حتی صیغه هاشو که ازش مدرک دارم. 

من پیش مشاورهای خیلی سرشناس و خبره رفتم. 

همه شون گفتند مشکل داره و اعتیاد به «پ و ر ن» و زن بازی داره. تا خودش نخواد نمیشه ترکش داد. خودت باید انتخاب کنی که با آدم معتاد زندگی کنی یا جدا شی.

اینم تا جایی که بشه انکار میکنه. حتی صیغه هاشو که ازش مدرک دارم.  من پیش مشاورهای خیلی سرشناس ...

چه موجودات عجیبین این مردا 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
زن صیغه کرده یا تو سایتاش میگرده

میگرده.

چند تا هم تا حالا صیغه کرده.

چند میلیون هم کلاهش رو برداشتند، دلم خنک شده

میگرده. چند تا هم تا حالا صیغه کرده. چند میلیون هم کلاهش رو برداشتند، دلم خنک شده

ماها مظلومیم که باید با اینجور آدما زندگی کنیم.

ماها مظلومیم که باید با اینجور آدما زندگی کنیم.

اوایل عاشقش بودم.

حتی تا چند ماه بعد از اینکه از کارهاشم خبردار شدم محبت و توجه و... ام رو بیشتر کردم.

اما بدتر شد که بهتر نشد.

الان ازش حالم بهم می خوره. حتی بدم میاد یه بوس ساده اش کنم

این کاملا آدم مذهبیه و وجهه اجتماعیشم عالیه.

خیلی عجیبه 

که تو ظاهر میتونن چجوری باشن و تو باطن چجوری 

مهم اینجاس که این کار بنظرشون اشتباه نیس 

اوایل عاشقش بودم. حتی تا چند ماه بعد از اینکه از کارهاشم خبردار شدم محبت و توجه و... ام رو بیشتر کر ...

الهی 😔

من خیلی به جدایی فک میکنم. میگم شاید حکمت بچه دار نشدنمون هم همین باشه