2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕😐

خو والا عمل میکردم. ایراد انچنانی نداره اما عمل کنم خیلی خوجل میشم😃

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
من از بیهوشی نمیترسیدم  یه‌کم موقع زایمان ترس داشتم اما باز خوب بودم تا وقتی پرشتاری خوندم و ...

چیه رفتارشون؟؟

و خدایی که در این نزدیکی ست.  لای این شب بوها؛ پای آ ن کاج بلند...  

سلام خوبی دوست نی نی سایتی 

رفتی برای عمل راضی هستی 

منم شاید برم به خاطر اون میپرسم 

پیش کدوم دکتر رفتی هزینه؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلام عزیزم بله رفتم الان خیلی ورم داره ولی راضیم

برای منم دعا کن این هفته منم میخوام برم دکتر قراره این هفته بهم وقت عمل بده تا هشتم اسفند خوب میشم برم عروسی؟

دعا کن عمل خوبی داشته باشم خیلی منم از اینکه بد بشه میترسم هیچ کس هم از اطرافیانم راضی نیست میترسم بعد بشه دیگه هیچ کی آدم حسابم نکنه

دعا کن برام 

پیش کدوم دکتر رفتی ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
برای منم دعا کن این هفته منم میخوام برم دکتر قراره این هفته بهم وقت عمل بده تا هشتم اسفند خوب میشم ب ...

انشالا ک عمل خوبی داشته باشی عزیزم،من پیش دکتر حسنانی عمل کردم

انشالا ک عمل خوبی داشته باشی عزیزم،من پیش دکتر حسنانی عمل کردم

چقدر شد هزینه ات

راضی هستی؟

15تومن،والا فعلا کلی ورم داره چیزی مشخص نیس

ان شاالله درست میشه میگن ورمش تا شش ماه  و بعضی ها یکسال هست 

برای منم دعا کن 

مرسی عزیزم😘😘😘

سلام دوستم منم عمل کردم یکشنبه تامپون ها رو کشید برام ولی هنوز نمیتونم خوب از بینی نفس بکشم موقع خواب نمیفهمم یه دفعه فین میکنم آبریزش خونابه هم دارم شما هم همین طوری بودید کی میشه خوب نفس کشید؟