𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
تا وقتی پرشتاری خوندم و یه مدت توی اتاق عمل بیمارستان ارتش کارموز بودم، از اون موقع و دیدن رفتار دکترا و پرسنل توی اتاق عمل استرس بیهوشی گرفتم دست خودمم میست همهش میگم نباید میرفتم، فکرمو بهم ریخت دیگه نمیتونم حتی به زایمان فکر کنم 😂
اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺