2777
2789
عنوان

کیا ماشین ندارن؟ناراحت نمیشین؟

251 بازدید | 14 پست

من 4سال ک درس میخوندم هیچکس منو نمیبرد دانشگاه حتی یکبار.کلا ماشین ندارم..همش توسرما گرما پیاده ی مسیریو میرفتم جلو درمیدیدم همکلاسیام باخنده ازماشین پیاده میشن خ ناراحت میشدم.الانم هوا خ سرده بخاطرکاری باید برم بیرون واقعا کوفتم میشه.خ ناراحت میشم حتی کسیم نیس ببره.شما از اینک کله عمرتون بی ماشین بشین ناراحت نمیشین؟

حستو میفهمم سخته ولی امید داشته باش من بعد از ۶ سال رنج خریدم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش میگفتم ماشین دوست ندارم

ماشین چیه فقط هزینه اس ادم با آژانس و تاکسی میره و میاد بی دردسر

الان حدود یه ماه ماشینمون فروختیم افسردگی حاد گرفتم

الان میگم غلط کردم😟😟😟😟

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
با دوتا بچه هنوز بی ماشینیم.. فقط میتونم بگم خیلی خسته‌م همین.. از همه‌‌‌چی

منم واقعا مثل شما خستم...صبر کنی تا کی دیگه..26ساله ندارم.40سالگی ب چ دردم میخوره

شهرمونم بزرگ نیس.همه میبینن بدون ماشینی همیشه توخیابونا

اهمیت نده من اونموقع که نداشتم همش تو تصوراتم بود که یه روزی میشینم پشت ماشین خودم همیشه هیچوقت نا امید نبودم واقعا هم رسیدم بهش و قبول دارم البته الان داشتنش خیلی مفید با اژن وضعیت بنزین😁

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
من همش میگفتم ماشین دوست ندارم ماشین چیه فقط هزینه اس ادم با آژانس و تاکسی میره و میاد بی دردسر ال ...

منم همینجور بودم.ولی تو زمستون من گاهی گریه میکردم تو سرما.حس بی پناهی میکنی هیچ ماشینی نبود بزور دنبال ی تاکسی بودم ببره...

منم همینجور بودم.ولی تو زمستون من گاهی گریه میکردم تو سرما.حس بی پناهی میکنی هیچ ماشینی نبود بزور دن ...

انشالله بزودی یه ماشین خوب میخری

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

مام نداریم

زمستونم جای بریم مهمونی ابروی ادم میره باموتور

پیادم بریم هی میگن پیاده اومدین وای وای

باموتورم هی میگن هواسرده وای وای

دلسوزی بیخود خب دهنتونوبلندین ادم بیشترنسوزه

منتظریم ماشین دارشیم بعدبچه بیاریم که فعلا بیکارم شدیم

مستاجریم

ولی خداروشکررررر فقط دهنابسته بشه الهی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...