2777
2789
عنوان

واااااییی پوکیدم از خنده 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 41 پست
لنتی قاط زده 🤣

فقط اون اهنگ زدنش دننن دنننننن دن😅😅

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اون اهنگ زدنش دننن دنننننن دن😅😅

😂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
یا خدا وسطش قطع کردم من بجاش خجالت کشیدم خخخخخ خدای اعتماد بنفس بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم خجالت کشیدم😑😂😂 احساس کردم آبروم پیش داورا رفت ی لحظه😅فقط اون آهنگی ک تولید میکنه🤦‍♀️

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
همش ب کنار 😁فقط اون خط لب پررنگ و بی ربط به رژش کشت منو😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
منم خجالت کشیدم😑😂😂 احساس کردم آبروم پیش داورا رفت ی لحظه😅فقط اون آهنگی ک تولید میکنه🤦‍♀️

خدایی خیلی سِتمه

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
یا خدا وسطش قطع کردم من بجاش خجالت کشیدم خخخخخ خدای اعتماد بنفس بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 وای باورم نمیشه ادای آهنگو هم درمیاره میگه دران درن دن

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بنظرم صداش قشنگ بود

واقعا🤐🤐🤐

🤣🤣🤣🤣🤣 وای باورم نمیشه ادای آهنگو هم درمیاره میگه دران درن دن

خیلی وقت بود همچین نخندیده بودم 🤣🤣🤣🤣

واسه چند ساله پیشه.؟؟؟به نظرم صداش خیلی بد نبود ولی ادا واطوارش حال ادمو بد میکرد.احساس شاخ بودن داشت😉😂😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خیلی وقت بود همچین نخندیده بودم 🤣🤣🤣🤣

من ذخیره کردم فردا باصدا بلند گوش بدم الان شوهرم خوابه جرات نکردم🤣🤣🤣🤣🤣

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗