2777
2789
عنوان

واااااییی پوکیدم از خنده 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 41 پست
🤣🤣🤣🤣🤣 وای باورم نمیشه ادای آهنگو هم درمیاره میگه دران درن دن

خخخخخخخ آره خدایی قیافه داورا از جلو چشمم نمیره😂 حالا چی کنم😱😱😱😱

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
واسه چند ساله پیشه.؟؟؟به نظرم صداش خیلی بد نبود ولی ادا واطوارش حال ادمو بد میکرد.احساس شاخ بودن داش ...

نمیدونم ما ماهوارمون ترک 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استعداد خوانندگی دارم..چند باری خوندم😆از بچگی خوندم تو دانشگاه جلو فامیل..کاشکی میشد خواننده میشدم😟خواهرشوهرام میگفتن برو tv persia

شوهرمو باصدام قبل ازدواج گول زدم😂😂چند باری واسش خوندم 😄هیییی 

نمیشه ویس گذاشت😆😣

من ذخیره کردم فردا باصدا بلند گوش بدم الان شوهرم خوابه جرات نکردم🤣🤣🤣🤣🤣

از دستش نده اصلا یه وضیه😅

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
خخخخخخخ آره خدایی قیافه داورا از جلو چشمم نمیره😂 حالا چی کنم😱😱😱😱

پیرمرده تشویقش میکرد چرا🤣🤣🤣🤣🤣

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

من استعداد خوانندگی دارم..چند باری خوندم😆از بچگی خوندم تو دانشگاه جلو فامیل..کاشکی میشد خواننده میش ...

یه پیج بساز بعد دوبینتو روشن کن بگیر طرف دیوار فقط صدات بیوفته بعد تو اونجا بزار بعد اینجا بزار چه بزار بزاری شد🤭🤭😅😅

شوهرم خوابه صدا گوشیم بلند تا زدم گوش کنم یهو  ولوم تا آخر ی نچی گفت منتظر واکنش بعدی بودم که خ ...

وای دده شوهر من بود الان تا منو نمیخوابوند دیگه نمیخوابید😅

پیرمرده تشویقش میکرد چرا🤣🤣🤣🤣🤣

حالا از چپ اولی (نمیشناسمش) وقتی صدا اهنگ و در میاره چه قیافه ای میشه 😖🤣🤣

حالا از چپ اولی (نمیشناسمش) وقتی صدا اهنگ و در میاره چه قیافه ای میشه 😖🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗